fredag, oktober 03, 2008

parmiddag

I övermorgon är det dags för parmiddagen jag skrev om för ett tag sen. Alltså tre par och jag. Föst kände jag mig lite som hon som blev över eller hon som aldrig hittar någon eller något sånt. Fast jag får ju ta med mig någon kille om jag träffar någon som dom sa när dom bjöd mig. Men jag tror det blir lika trevligt om jag kommer ensam som om det hade blivit om jag gått med någon. Det känns inte minsta jobbigt egentligen och under lång tid har jag gått ensam på alla tillställningar där många kommer i par utan att reflektera över det. Men det var ändå trevligt att få alla era uppmuntrande kommentarer när jag skrev inlägget om singel vs ensamstående Så stort tack! Jag kommer att få lika trevligt och äta lika god mat på söndag när jag kommer ensam som om jag hade kommit i par. Jag har lite svårt för parfixering. Man borde väl umgås väl med dom man gillar oavsett om dom är singlar eller inte. Även om man är tillsammans med någon måste man ju inte heller alltid göra allt tillsammans.

5 kommentarer:

Sara sa...

KLart det blir trevligt! Roa dig ordentligt!

Thérèse sa...

Sara - blir säkert trevligt , tidig hemgång för mig dock för jag ska upp tidigt måndag morgon men det gäller nog dom andra också.

Turtlegirl sa...

Hej!

Mitt "gäng" är en blandning av singlar och par så sällan man är enda singel. Både singelkillar och singeltjejer i olika åldrar.

Men visst har jag märkt att man sällan blir bjuden som enda singel av det sk värdparet, de har oftast sett till bjuda en singel till eller några till. Knepigt...!

Sen det här när man inte har barn och hamnar på en tjejfest med tjejer där alla har barn utom jag, då om någonsin kan man känna sig utanför!
Vissa tjejer tycks tappa allt annat prata om än sina barn. Skönt nog är inte alla så.

Singel vs ensamstående, stämmer så bra så!!!

Thai mat.... Mmmm så gott! Ät lite åt mig också *L*

Kanske inte singel längre hälsning *L*

Sara sa...

Det där är ju så dumt också, att när man är singel så räknar alla par med att man inte vill vara singel och alltså är på jakt efter någon. Trots att man kanske är hur nöjd som helst med att vara singel.

Nu är ju jag en sådan där smug married people (som ju du också varit), men jag har haft låååånga singelperioder då jag ständigt parades ihop med folk. Det är mest genant.

Thérèse sa...

Turtlegirl - ha ha jag har ju två barn så jag kan nog prata barn en del fast jag tror jag pratar barn en del om ämnet kommer upp liksom graviditeter och förlossningar. Fast jag tillhör nog inte dom som tar upp ämnet och pratar jag barn är det mest med folk som känner mina barn och frågar om dom.
Det där med att värdparet bjuder två singlar av olika kön och resten par känns verkligen fånigt , tack och lov har jag inte själv råkat ut för det men jag har varit på såna tillställningar då jag inte kom ensam.
Håller med om att listan stämmer jättebra.
Kul att du kanske inte är singel längre. Lycka till!

Sara - ja det är egentligen ganska skumt att det anses som att alla singlar desperat vill hitta någon. Jag tror väldigt många trivs som singlar även om dom flesta säkert skulle kunna ändra sig om rätt person dök upp. Sen finns det ju mellanting också. Bara för att man är singel betyder det inte att man kanske inte träffar någon men man kanske inte har träffats så mycket att man berättat för alla om denna någon.