fredag, oktober 03, 2008

är ni bara tjejer som läser?

Jag är väldigt glad att jag får kommentarer på så gott som alla mina inlägg trots att ni är ganska få som läser den här bloggen. Det är jättekul att läsa era kommentarer och jag svarar på alla. Att diskutera med dom som läser känns lite som grejen med att blogga. Ändå är det en sak jag tänkt på. Det är i princip bara tjejer som kommenterar på den här bloggen. Är det inga killar som läser här eller är det så att dom killar som läser inte kommenterar? Inte för att det spelar någon roll om det är killar eller tjejer som läser. Tänkte att jag kör en gammal repris för att se vilka ni är och om det bara är tjejer som vågar ge sig till känna. Så om ni som läser här vill skriva en kort kommentar och berätta vilka ni är vore det jättekul. Berätta vad ni vill och lite eller mycket om er själva. Jag läser och uppskattar alla kommentarer och det går bra att kommentera anonymt också om man vill.

12 kommentarer:

Anonym sa...

Jag började läsa på din blogg när du bodde i Madrid, eftersom jag tycker det är kul att läsa om svenskar som bor utomlands, kulturer, maten, skolor mm. Nu bor ju du i Sverige igen men fortsätter ändå att titta in här. Du skriver ju fortfarande om andra länder. Själv bor jag i Varberg och har 4 barn varav 1 barn bor kvar hemma. Ja, och "gubben" så klart, som också bor kvar hemma:)

Trevlig helg önskar
Anne-Marie

niklas (fd Hans Ångest) sa...

Men jag är kille - och jag läser ju!

Tror inte att jag behöver presentera mig för dig.

Sara sa...

Nä, inte jag heller. ;)

Thérèse sa...

Anne-Marie - kul att du svarade , jag försöker skriva om utlandet och Spanien regelbundet fast jag inte bor där längre. Hoppas du också får en trevlig helg!

Niklas - jo men du är nästan den enda kille som kommenterar här. Jag behöver ingen presentation av dig men om någon kikar in här och undrar kan jag ju skriva att du är kille , fd. veg som nu tillfälligt hamnat i en svacka av köttätande

Sara - nej absolut inte. Har faktiskt tänkt maila dig. Preggo-prat kanske för internt för blogg , kom på ett tips jag tänkte dela med mig av. Ska surfa vidare till mailen och få ihop något. Hoppas allt är bra med dig och pyret.

Turtlegirl sa...

En tjej till här....

Samma erfarenhet för min del men samtidigt har jag majoritet tjejbloggar på min blogglista.
Man borde kanske leta upp intressanta "manbloggar" så kanske de börjar läsa våra?

Eller är det fler tjejer som bloggar???

Thérèse sa...

Turtlegirl - jag har en känsla av att det är fler tjejer en killar som bloggar och läser bloggar. Själv läser jag också nästan bara tjejbloggar och har nästan bara såna länkade på min sida. Har bara blivit så och jag har egentligen inte tänkt så mycket på det förrän tanken slog mig igår.

Turtlegirl sa...

Som ett bidrag till fler män på blogglistan så kommer ett tips på en bra blogg. En klok man som tar Dig med ut i världen ibland också:

Kolla här: http://detmorkahotet.blogspot.com/

Thérèse sa...

Turtlegirl - tack för tipset , jag brukar läsa cliffhanger som finns i länkarna och mikebike som skriver www.bloggfrossa.blogspot.com ibland men inte så många andra bloggar skrivna av män. Inte så reglbundet iallafall

Thérèse sa...

Thomas Gustafssons bloggar om Spanien och Kuba som finns bland mina länkar tillhör också regelbunden läsning. Kan rekommenderas

Pumita sa...

Jag behöver inte heller någon närmare presentation. :)

Jag läser förstås också Thomas Gustafsson, Cliff Hangers blogg, Erik de la Reguera och några till. En intressant "manlig" blogg jag upptäckte nyligen är Lokesson.

grancanariamamman sa...

Jag läser och är tjej, från din hemstad Uppsala men bosatt i Spanien.

Anders sa...

Hej!

Jag hittade din blogg när jag bodde i Frankrike förra hösten och har sedan fortsatt läsa även sedan jag kommit hem till Sverige.

/Anders