onsdag, juni 04, 2008

lite om mig

Ibland känner jag för att skriva lite mer skruvade blogginlägg och inte vara så seriös. Kanske något om Robert Wells och hans frisyr men det vore ju att slå in öppna dörrar. Jag är inte så förtjust i att skriva om andra heller , kanske är jag mesig på den punkten men det känns inte helt bra. Så jag kör lite om mig själv istället.

Jag är singel. Så anbuden borde ju hagla över mig. Men tyvärr är det inte så. Jag har till och med blivit både nobbad och dumpad. Jag vet att det låter otroligt och ibland skäms man ju över det mänskliga släktets brist på smak i synnerhet det manliga. För att citera en annan bloggare så är det nästan så man skulle kunna tänka mig byta lott med dvärgbältan, näsapan eller något annat risigt djur för att inte behöva förknippas med samma eländiga släkte. Jag är inte ful och har absolut inte Robert Wells frisyr. Dessutom är jag snäll , charmig och rolig , ett socialt geni helt enkelt.

Så har jag en massa andra tillgångar. Alla som läser här vet att jag pratar, läser och skriver spanska och engelska mycket bra och kanske lite på något annat språk samt även göteborgska vid behov. Dessutom kan jag jonglera även om jag är lite ringrostig. Jag kan cykla , köra bil bättre än många i staden där jag bor och även rida bra trots att jag tycker hästar är stora och läskiga brukar vi komma överens. Jag är grym på att laga mat och läser otroligt mycket. Dessutom är jag en underbar flickvän och helt fantastisk att hångla med och jag har aldrig dålig andedräkt , troligen som följd av min vegetariska diet. Jag är otroligt duktig på att organisera barn , jobb , plugg , hångel och annat så jag kan alltid fixa tid att ses eller höras.

På marknader i till exempel Indien, Thailand, Mexico och Marocko har jag verkligen varit fenomenal på att pruta. Jag har otroligt bra hand med barn , är jag på en tillställning där det finns barn brukar dom leka med mig. Mina barn tycker att jag är världens bästa mamma och barnen på dagis där jag jobbade gillade verkligen mig. Jag är bra på att välja ut en mogen avokado och det färskaste brödet i en affär. Jag är duktig på att blanda drinkar. Dessutom kan jag numera både springa och yoga. Jag är bra på att hålla andan länge. Jag är nog mer intresserad av kläder och smink och mer fåfäng än vad som framgår av den här bloggen även om jag inte är någon slav under mode och smink.

Jag har dykcertifikat , har klätrat i berg och tävlat i simning. Det sista var förstås längesen men jag är bra på att simma. Klättra i berg var kanske inte min grej lite läskigt. Jag kan navigera en segelbåt hyfsat och trots att jag aldrig hade hållit i ett vapen vann jag en gång en tävling i lerduveskytte mot rutinerade skyttar. Jag är bra på att dansa.Jag har ett fantastiskt bra lokalsinne. Jag ser och hör bättre än genomsnittet har jag fått veta.

Jag har meriter som att jag en hel kväll har dansat mot en högtalare vilket var otroligt kul men inte så socialt. Jag har fött barn helt utan bedövning men det rekommenderar jag inte. Precis lika lite som jag rekommederar att bryta ben som jag också har gjort. Jag har tatuerat mig men tagit bort den. Jag har gjort knäppa saker som att läsa hela telefonkatalogen , gå naken i en hotellkorridor i London , provat svampar och växter man blir roliga av men var i min ungdom så det skulle jag inte göra idag.

Nåväl jag är snygg , rolig , charmig , snäll och allmänt trevlig. Så klart är det ett mysterium att någon har så dålig smak att dom nobbar eller dumpar mig men det mänsliga släktet är konstigt ibland i synnerhet den manliga delen. Jag är visserligen en väldigt vanlig tjej som inte kan skryta om konstiga och ovanliga meriter och jag lever ett rätt vanligt svenssonliv och sticker inte ut på fester och sånt. Jag gillar egentligen inte att synas och vara medelpunkten.

För att bättra på allt det här ska jag ikväll färga håret och vaxa benen. Dessutom har jag solat rejält idag och ska nog göra i helgen också så snart kan jag skryta med en läckert gyllenbrun färg på min lekamen. Kan ju påpeka att jag solar i en väldigt snygg bikini också även om det inte är så intressant. Jag väger flera kilon under femtio och är 162 centimeter lång men det är ju inte så interssant att veta.

Fast visst solen har sina fläckar också. I helgen var jag så glad åt att jag sprungit så jag skulle försöka hjula och gå på händer vilket gick så där och jag är rätt dålig på att sy men kan sticka. Jag kan ta några ackord på gitarren men sjunger uselt och är inte så bra på att komma ihåg sångtexter. Jag läser nästan bara poesi på spanska och är usel på att komma ihåg dikter. Jag kan vara dålig på att passa tider och glömsk när jag ska göra saker men jobbar på att bättra mig och fick beröm nyligen beröm av en av mina bästa kompisar för det. Så är jag verkligen ohändig. Hanr tummen mitt i hand. Jag har krånglat med ett rör som inte vill lyda och en lampa med glapp i som krånglar. Fick hjälp att fixa lampan och då funkade den men nu är den död och jag verkar inte kunna få liv i den. Tar emot att be om hjälp men jag måste nog.

Nåja jag gillar att vara singel och utbudet av män är rätt skralt så jag fortsätter nog som singel. Jag har inte heller någon lust att presentera någon man för mina barn. Men det är ju trevligt att ha någon att krama på ibland fast skönast att hålla det på en oseriös nivå. Jag har säkert inte hunnit få med alla mina fördelar och kanske har jag missat någon nackdel men kommentarsfältet är alltid öppet för kommentarer...

Om det inte framgick i inlägget så länkade jag till bilder på mig här är lite tveksam till fler bilder på bloggen just nu men kika gärna länken

24 kommentarer:

barajagjohanna sa...

Hahahaha!

Får jag fråga varför man läser hela telefonkatalogen? Och varför man går naken i en hotellkorridor? Och vad blir det för hårfärg? :)

I övrigt håller jag med om att det manliga släktet är ett hemskt märkligt släkte.

Ci sa...

Hahaha! Vilken bra ide för oss singlar att skriva reklaminslag om sig själv på sin blogg!!! Snart kommer det ramla in drösar av karlar du kan välja och vraka mellan!

Thérèse sa...

Johanna - jag vet inte om jag kan berätta om varför jag läste telefonkatalogen , en kompis gjorde det... Gick naken i korridoren kan jag nog inte heller förklara mer än att jag blev utlåst. Fast jag blev räddad av bror i samma korridor men det är ju en halvdålig förklaring.

Jag skulle vilja citera Eleine i Seinfeld "Jag är inte lesbisk men jag hatar karlar" Ja det manliga släktet är obegriligt

Ci - ha ha ja jag tror inte någon går igång på min reklam eller på mig i verkligheten. Tyvärr. Men iden är klar bra

Niklas (fd Hans Ångest) sa...

Din vegetariska kost är ju inte direkt till din fördel. Det vet du.

Sara sa...

Haha! Jag är imponerad! Jag är dålig på att pruta, har ett uuuselt lokalsinne och en tendens att få små barn att gråta.

Men jag har en snygg bikini. Alltid något. ;)

Thérèse sa...

Niklas - hångla med en vegetarian och du kommer att märka skillnaden. Att jag ser 15 år yngre ut än jag är , ser bra ut och är smart är tack vare min veg.kost

Sara - haha får små barn att gråta låter inte så bra. En månad i Indien gjorde mig till prutexpert men jag använder inte mina färdigheter i Europa. Snygg bikini är trevligt jag köpte en ny i veckan och är så nöjd för ibland kan det vara svårt att hitta en snygg som sitter bra.

Lisa sa...

Hahahaha! Du borde helt klart kvalificera som flickvän med alla de där meriterna :) Med detta "CV" måste killarna helt enkelt kapitulera... men ibland förstår de bara inte sitt eget bästa!

Thérèse sa...

Lisa - jag vet killar är konstiga och förstår inte sitt eget bästa eller lider av extremt dålig smak. Nåja jag är tämligen säker på att dom som nobbat eller dumpat mig vid en läsning av detta kommer att ångra sitt idiotiska och märkliga tilltag

Anna sa...

Mina vänner började redan på gymnasiet prata om att spela in en promotionfilm om mig som skulle distribueras till potentiella pojkvänner (typ "Anna dansar", "Anna städer" etc). Så här drygt tio år senare börjar jag fundera på om jag ska göra slag i saken :-)! Gillar ditt inlägg i alla fall, bara det faktum att du kan jonglera borde ju räcka för att charma någon!

Thérèse sa...

Anna - tack , precis min jonglering borde ju kunna charma vem som helst. Dessutom är jag fenomenalt bra på korsord.

Nadia sa...

Helt fantastiskt CV! Jag är både imponerad och avundsjuk och tror precis som Ci att du kommer bli dränkt av mail.

Thérèse sa...

Nadia - ha ha ännu inga mail iallafall, fast män har ju så konstig smak så jag tror inte det. Jag har till och med blivit både nobbad och dumpad. Jag vet att det låter otroligt och ibland skäms man ju över det mänskliga släktets brist på smak i synnerhet det manliga. För att citera en annan bloggare så är det nästan så man skulle kunna tänka mig byta lott med dvärgbältan, näsapan eller något annat risigt djur för att inte behöva förknippas med samma eländiga släkte.

Jag vågar knappt tänka på hur ryslig smak för kläder , musik , film , mat , dryck mm dom som inte är intresserade av mig har. Usch ruggigt vilken mardröm.

Thérèse sa...

Fast jag ska vara självkritisk också. Att jag överhuvudtaget har varit intresserad av någon med så dålig smak att han nobbat eller dumpat mig visar ju att mina krav är alltför låga. Här får jag ta och skärpa mig.

Pumita sa...

Haha, vilken smart idé! Bara den bäste är god nog för dig, det inser man ju snabbt när man läser det här! Nöj dig inte med "the second best" och var rädd om dig för det finns många konstiga "tomtar" på nätet. Lycka till! :)

Thérèse sa...

Pumita - ha ha tack men det här var inte alltför seriöst. Jag känner inte att nätdejta är min grej och just nu trivs jag bra med att vara utan pojkvän så jag jobbar inte på det. Skulle jag träffa någon , någon gång blir det nog i verkligheten typ genom gemensamma bekanta , jobb eller annat vanligt. Håller med om att det finns gott om konstiga "tomtar" både på nätet och i verkliga livet

Pumita sa...

Jo, jag förstod hur du menade och "spelade med".

Nätdejta kanske passar en del men det verkar lite suspekt just för att man kan åka på ordentliga nitar. Inte för att jag har testat men man har ju hört. De andra sätten du nämnde är säkert mycket bättre. :)

Johanna sa...

Härligt med någon som verkar trivas med sig själv! :)

Thérèse sa...

Pumita - jag har inte heller testat nätdejting men känner mig inte så sugen heller. Det passar nog en del men tror inte det är något för mig. Just nu trivs jag som det är så träffar jag någon gör jag det , gör jag inte det är livet bra iallafall. Har vänner och barn och sånt så jag vet inte när jag skulle hinna med en seriös pojkvän.

Nu är det förstås inte nätdejting men jag har träffat två bloggkompisar. Det är väl det närmaste jag kommit att träffa någon från nätet i verkligeheten. Dels en tjej som bodde i Madrid som jag träffade några gånger och dels barajagjohanna. Det var jättetrevligt och jag skulle gärna träffa dom igen och gärna träffa fler bloggkompisar. Så har jag mailat en del bloggkompisar och pratat i telefon med en. Så visst vill någon som läser min blogg ta en fika eller nåt skulle jag säkert göra det och jag skulle absolut inte tveka när det gällde någon bloggkompis. Det känns ju som om man känner varandra lite.

Johanna - nja det varierar hur mycket man trivs med sig själv. Just det här inlägget var väl lite terapi för att komma över killar med dålig smak och det skrevs också efter ett par glas spanskt rött. Men visst vissa dagar känner man sig okey andra vill man bara försvinna

Thérèse sa...

Johanna - som sagt det här var inte alltför seriöst men tänkte att det är en bra grej att intala sig att dom som nobbat och dumpat en totalt saknar smak och det är verkligen en förlust för dom och inte för mig ;) Kanske något vi som varit olyckligt kära , blivit nobbade eller dumpade borde intala oss

Anna Malaga sa...

Hahaha!
Men om du inte vill dejta en dvärgbälta ska du sluta jonglera och istället köpa dig en skir sommarklänning och lära dig 10 komplimanger man kan ge till en bil.

Pumita sa...

Haha, Annas tips är oslagbara!

Thérèse sa...

Anna - ha ha jag får prova det eller så kanske jag dejtar en dvärgbälta ;)

Anonym sa...

Här var det reklam minsann! Visst, det manliga släktet är inte helt lätt att förstå sig på. Vilka egenskaper och intressen tycker du att en bra man ska ha? Du får ge en hint om vad det är du söker, så kanske du får napp!
/Anna S.

Thérèse sa...

Anna - nja jag vet inte om jag direkt letar. Känner mig ganska nöjd som det är nu. Träffar killar ibland men det blir liksom inget seriöst och hittills har jag inte direkt velat det. Letar väl inte direkt efter några speciella egenskaper. Ska jag vara lite seriös och väl personlig så har jag nog inte kommit över ett ex men jag jobbar på det. Vissa dagar har varit otroligt jobbiga men andra är ganska okey. Hade aldrig trott att det kunde bli så här jobbigt och att det aldrig går över. Fast det här är kanske inte direkt bloggmaterial....