torsdag, juni 26, 2008

Spanien i EM-final

Nu är jag naturligtvis partisk men rätt lag vann ikväll. Önskar nästan att jag hade sett matchen på Plaza Colon i Madrid och firat med glada spanjorer efteråt. Fast visst soffan hemma är inte heller någon dålig plats att se matchen. Och jag är rysligt glad hemma i soffan. Nu hoppas jag verkligen att Spanien vinner på söndag. Ett EM-guld vore kul. Visst säger känslorna att Spanien vinner men förnuftet säger att det blir Tyskland som plockar hem guldmedaljen på söndag. Men jag hoppas att jag har fel.

Fortsätt gärna gissa på bilden i inlägget under. Jag blir otroligt imponerad om någon klarar det. Men det är kul om ni gissar.

8 kommentarer:

barajagjohanna sa...

Jaså, spelas det fotboll fortfarande?! ;)

Thérèse sa...

Johanna - JA det gör det. Fast bara en match till. Finalen är på söndag. Tyskland möter Spanien och vi hejar så klart på Spanien eller hur?

barajagjohanna sa...

Jag bryr mig egentligen absolut inte det minsta och jag tänker inte titta. Men okej, heja Spanien.

Thérèse sa...

Johanna - vad snäll du är , då lovar jag att alltid hålla på Leksand trots att jag är helt ointresserad av hockey och ytterst sällan tittar.

barajagjohanna sa...

Yes! Bra deal!

Thérèse sa...

Johanna - jag kan erkänna att det är lite så för mig redan. Om jag läser på din blogg att du ska på hockey hoppas jag att Leksand ska vinna. Trots att jag aldrig tittar på hockey kan jag då och då när jag vet att Leksand spelat gå in på text-TV eller nätet och kolla hur det har gått och hoppas dom har vunnit. Detta är enbart ditt fel att jag blivit sån. Till slut kanske jag till och med kommer att gå på en match... fast än har det inte lockat att gå på hockey

barajagjohanna sa...

Haha, jag är så nöjd. :) Du borde allvarligt talat ta och gå på en match, du tycker säkert att det är kul. Det roligaste är ju att gå i Leksand förstås.

Thérèse sa...

Johanna - jo jag kanske ska göra det. Det händer att jag är i Leksand för jag har en kompis som bor där. Får planera in en match och besök. Jag har faktiskt varit på hockey flera gånger fast det var längesen och jag har bara varit i Globen. Jag har bland annat sett några derbyn mellan Djurgården och AIK. Men som sagt det var väldigt längesen.