tisdag, juni 10, 2008

vilken kväll!

Har tillbringat hela kvällen framför TV. Resultaten blev precis som jag önskade. Först Spanien- Ryssland där Spanien vann med 4-1. Spanien såg för övrigt otroligt bra ut så kanske blir detta Spaniens EM. Inte mig emot.

Sen såg jag Sverige slå Grekland med 2-0. Regerande Europa Mästarna Grekland var verkligen inte bra. Sverige bättre än jag hade förväntat mig och Zlatans mål var hur snyggt som helst. Men Sverige får nog svårt mot Spanien på lördag trots att jag hejar så mycket jag kan. Fast vi borde ta oss vidare från gruppspel. Sverige och Spanien vidare är mitt tips. Ibland blir man verkligen glad av fotboll , känner mig i ett mindre lyckorus efter kvällens matcher.

2 kommentarer:

Sara sa...

Det är bra att har två länder att heja på, då är det större chans att något av dem hänger kvar till åtminstone semifinal... ;)

Thérèse sa...

Sara - som den frankofil jag är (är nästan sjukligt frankofil faktiskt) har jag kanske tre länder att heja på... Jag blir väldigt glad om Frankrike vinner men helst ska dom väl inte göra det mot Sverige eller Spanien. När det gäller fotboll har jag nog väldigt mycket mer känslor för Spanien än Frankrike trots min frankofila läggning. Vet inte varför. Kanske för att jag bott där och kollat matcher där med spanjorer , varit ute och firat på stan efteråt mm. Eller så når inte min frankofili riktigt in på området sport...