tisdag, mars 03, 2009

blogg-less

Jag har känt mig rätt less på bloggen. Har nog varit i en allmän formsvacka. Ska väl inte sluta blogga men har dom senaste dagarna inte haft några idéer eller ens lust att kika in här. Eftersom jag bloggat i flera år så vet jag att det blir så ibland.

Tycker också det är så mycket svårare att blogga nu när jag inte längre bor i Spanien. Känns som det var så längesen jag var där att jag har lite svårt att skriva bra inlägg om Spanien också. Vill inte skriva någon sorts dagbok på nätet heller. Har funderat på att ändra inriktning på bloggen men vet inte hur. Kanske är jag bara less för jag har haft väldigt mycket annat att göra samtidigt som det hänt en del tråkiga saker. Sluta bloggar kommer jag inte att göra. Brukar faktiskt känna mig mer sugen efter ett sånt här fulblogg-inlägg.

Däremot kommer jag nog att ha rätt mycket att göra ett tag fram över men någon gång varje dag har jag så klart tid att kika in på bloggen och skriva något.

2 kommentarer:

Pumita sa...

Tråkigt att höra! Men hoppas att du kommer tillbaka snart med nya krafter. Sköt om dig! :)

Thérèse sa...

Pumita - Jag är nog tillbaka om så där tio minuter , fick en ide om spanska regioner precis när jag skrivit detta. Så det kanske var ett sånt här inlägg som behövdes för att bota blogg-rotkan