onsdag, mars 25, 2009

klagomål

Den brittiska resebolagens branschorganisation har publicerat en mängd bisarra klagomål turister kommit med. Ganska rolig lista men samtidigt skrämmande att folk har så dålig koll.

En man klagar på att han fick sin smekmånad förstörd i Afrika då en elefanthane oblygt visat upp sin bastanta erektion.Jag kände mig otillräcklig, klagade mannen till sitt resebolag.

En familj klagade på att det var för mycket sand på stranden vid deras resmål.

Ytterligare en familj var missnöjda för att ingen hade talat om för dom att det fanns fiskar i havet.

Ett kärlekspar fick en dubbelsäng trots att dom bokat varsin säng så nu vill kvinnan hålla resebolaget ansvarig för att hon blev gravid. Det hade aldrig hänt om dom fått varsin säng enligt kvinnan.

En person som åkte till Goa i Indien var missnöjd med maten. Jag blev äcklad när jag upptäckte att nästan alla restauranger serverade curry. Jag gillar inte kryddstark mat.

En person var missnöjd med shoppingen på resmålet. Vi köpte Ray-Ban solglasögon för femtio kronor av en kille på gatan och det visade sig vara förfalskningar klagade en resenär.

Långa flygresor är heller inte så kul. Några britter som turistat på Jamaica klagade över att det tog nio timmar för dom att flyga hem men för amerikanerna tog det bara tre timmar.

Det här youtube-klippet som säkert dom flesta sett vid det här laget handlar också om klagomål på rummet. Det är från TV4s program Semestersvenskar. MikeBike som skriver bloggen Bloggfrossa har skrivit ett roligt inlägg om klippet

2 kommentarer:

barajagjohanna sa...

Haha, störtroligt ju! Att folk kan klaga på såna grejer?!

Thérèse sa...

Johanna - visst är det kul samtidigt som man blir minst sagt förvånad hur lite koll vissa verkar ha. Sand på stranden , fiskar i havet , curry i Indien ...o.s.v