lördag, september 13, 2008

Få tyst på eländet

Hos Äventyrsbloggen kan man just nu höra otäcka ljud. Jag föreslår att vi hjälps åt att få tyst på eländet. På bloggen pågår just nu en insamling till Läkare utan gränser. Så alla ni som känner er manade kan skänka en slant via sms om ni surfar in på bloggen. Jag tycker Christels initiativ är jättebra och ska försöka få tummen ur och sms iväg mitt bidrag.

8 kommentarer:

Pumita sa...

Kul att du också länkar! Jag skickade mitt sms iförrgår. :)

Thérèse sa...

Pumita - såg din länkning och tänkte att jag också borde göra en. Hade själv tänkt ha en banner för samma insamling här då jag blev tillfrågad. Nu när jag inte har det tycker jag att jag kan stödja Christels initiativ och förhoppningsvis skicka dit någon som är villig att ge ett bidrag. Hoppas hon kommer upp i 1500 kronor som hon har som mål. Jag ska absolut bidra lite.

Pumita sa...

Jag resonerade ungefär som du när jag blev tillfrågad - tänkte att jag inte har så många besökare att det skulle ge så mycket och därför bidrar jag genom att länka och smsa istället. Ha en trevlig lördagkväll!

christel sa...

Tack båda två för att ni länkar och sms:ar !!! Jag blir så glad :D

Ja, det vore kul att komma upp i målet sag satt, men det är inte en nödvändighet, men det behövs bara 30 personer för att det ska ske. Såg förresten att min blogg har fått ihop lika mycket som vagabond.se hittills ;)

Pumita sa...

Vi får starta en värvningskampanj för du måste ju nå målet! Eller hur Teresita? :)

Thérèse sa...

Pumita - ja jag hoppas att någon hittar till insamlingen härifrån och skänker något. Jag har haft en jättetrevlig lördagskväll med mycket latinamerikansk musik. Det var kulturnatt i stan så jag har gått hur mycket som helst , lyssnat på latinamerikansk musik , sett utställningar , ecce homo , fikat, ätit massor av godis och haft en toppenkväll.

Christel - jag tänkte att eftersom jag aldrig la upp deras banner fast jag gillar organisationen så stödjer jag din insamling och hoppas min länkning ger något. Bra initiativ!

Pumita - det gör vi , en mycket bra idé

christel sa...

Wow! Det låter jättebra :)
När jag kommer hem ska jag värva alla jag känner att vara med också har jag tänkt :)

Thérèse sa...

Christel - ja jag hoppas verkligen du når insamlingsmålet och gärna kommer en bit över. Hoppas det här inlägget får åtminstone någon att hitta till dig och ge ett bidrag.