söndag, september 28, 2008

bloggtorkan är förhoppningsvis över

Jag har varit alldeles för dålig på att blogga på sista tiden. Ska bli skärpning! Det känns lite fånigt att ursäkta sig för att man inte bloggat på några dagar. Jag har även varit dålig på att läsa bloggar. Finns egentligen ingen speciell orsak. Jag har bara haft annat för mig , velat njuta av det vackra höstvädret och haft noll idéer till blogg-inlägg. Ibland kan jag känna att jag har hur mycket som helst jag borde skriva om och andra perioder är det helt tomt. Fast mina perioder då jag känt mig smått less på bloggen och haft ganska dåligt med idéer har hittills gått över. Om någon har saknat mig eller undrat över den dåliga uppdateringen så beror det alltså bara på en blogg-svacka och inget tråkigt som har hänt mig.

I torsdags och fredags var det skollov så jag var hemma och gjorde lite saker med barnen. Idag har jag varit ute på landet i norra Uppland. Väldigt mysigt. Vackert väder , vackra höstfärger , god glass och bra i största allmänhet. Visserligen är jag en sån person som gillar värme , gärna mycket värme men höstvädret som vi har nu med cirka 15 grader , sol och vackra färger på träden är inte heller helt fel. Ska väl försöka få till ett mindre svamligt inlägg om en stund eller imorgon. Fick ett så gulligt meddelande att jag var saknad från en av mina favoritbloggare så jag kände mig bara tvungen att snabbt skriva ner något om att allt är bra men jag har varit dålig på att prioritera bloggen.

4 kommentarer:

Pumita sa...

Klart att du är saknad! Jag har kikat in här och undrat var du håller hus. Skönt med en kort paus då och då så jag förstår dig. Man ska ju inte känna sig tvungen att uppdatera. Ingen annan kan "lägga ribban åt en"... det ska man göra själv. :)

AnneliH sa...

Härligt att höra att du har haft roliga saker att göra. Jag håller med Pumita 100%....härligt att du är tillbaka!

Sara sa...

Och jag som trakasserar dig på facebook... Men jag fattar precis, njut av höstvädret!

Thérèse sa...

Pumita - tack , jag saknar också när bloggar jag brukar läsa inte uppdaterar så flitigt och det har hänt att jag undrat om allt är ok. Bloggskadad? Har man inga annonsörer så bestämmer man ju själv hur lite eller mycket man vill skriva. Oftast får jag ihop minst ett inlägg om dagen men ibland tryter lusten och idéerna. Fast jag har fotot till imorgon.

Annelih - ja jag brukar normalt vara bättre på att blogga men ibland försvinner lusten och man prioriterar annat. Men nu när jag satte mig här vid datorn kändes det riktigt kul att skriva.

Sara - ha ha , fast jag uppskattade det , kändes trevligt att vara saknad. Dessutom fick det mig att sätta mig vid bloggen igen och då kändes det riktigt kul. Behövde nog bli lite trakasserad ;) Så tack :)