torsdag, december 06, 2007

vill inte ha någon ny svärdotter

Dom flesta tycker nog att föräldrar inte ska lägga sig i sina vuxna barns kärleksliv och val av partner. Så länge barnen är nöjda och lyckliga borde inte föräldrar haka upp sig på småsaker som till exempel att partnern inte dricker kaffe , inte spelar golf , har skägg , inte gillar matlagning , har barn eller vad det nu kan vara.

En som verkar tycka det är helt okey att ha synpunkter på sin vuxna sons kärleksliv är Andrée Sarkozy mamma till Frankrikes president Nicolas Sarkozy. Ett halvår efter att Nicolas Sarkozy valdes till president i Frankrike skilde han sig från sin andra fru Cecilia. Nu tycker hans 80åriga mamma att det får räcka, han behöver inte gifta om sig. "I hans position kan han bara ha problem med att välja men jag hoppas att han inte gifter om sig igen. Jag har fått nog av brudar" säger Andrée Sarkozy till tidningen Point de Vue. Hon betonar dock att hon kommer utmärkt överens med sin ex svärdotter Cecilia.

Personligen tycker jag det är lite väl av Sarkozys mamma att inte nöja sig med att säga sånt här mellan skål och vägg , om hon nu måste tycka något alls i frågan, utan prata om det med en tidning.

3 kommentarer:

Pumita sa...

Hands off, mamma Sarko! Blanda dig inte i.

Sara sa...

Nä, precis. Och Frankrike måste väl ha en första dam, eller hur? ;)
Någon som är intresserad?

Thérèse sa...

Pumita - ha ha ja , jag hade blivit vansinnig om min mamma hade sagt nåt liknande

Sara - Nä jag är inte så intresserad. Även om det säkert är mysigt att bo i Elyseepalatset och Paris så tror jag inte att Sarko och jag har så mycket gemensamt.