fredag, december 28, 2007

sega

Mina barn är i Småland sen några dagar. Även om jag längtar efter dom så är det väldigt skönt att vara ensam hemma. Men också lite tråkigt. Jag har en hel del plugg att göra för nackdelen med att plugga är att man aldrig är helt ledig. Fast jag har varit väldigt ledig. Inte gjort mycket alls. Det är ju så otroligt skönt att bara sega och jag är väldigt bra på det. Hur skönt som helst. Jag är nog ganska lat egentligen.

Hörde en gång Victoria Silvstedt berätta att hon fått ett par hundratusen dollar för att flyga privatjet till Marocko , gå på en fest där och dricka champagne i en timme. Jag skulle lätt kunna anmäla mig som frivillig till såna jobb. Då kan jag göra ett eller ett par om året och sen sega resten av tiden.

Fast det är klart jag är inte så känd som Victoria. Inte heller lika blond och vi har definitivt inte samma bh-storlek. Så det kan ju vara en anledning att ingen betalar mig ett par hundratusen dollar för att gå på fest i Marocko. Jag har ingen önskan att bli känd och sega är nog tråkigt i längden. Så jag får väl gneta på som vanligt med plugg och jobb.

En annan sak med att inte ha barnen här är att det är så trist att laga mat till sig själv och äta ensam. Jag är ganska duktig på att slarva och inte äta ordentligt även annars. Fast jag gillar mat , både att äta och laga men inte ensam. Det vore trevligt att bli bjuden på middag eller bjuda någon på middag. Eller att någon frivillig kom hit och lagade en massa god mat till mig.

Inga kommentarer: