måndag, december 24, 2007

God jul

God jul till alla ni som läser här och speciellt till er som kommenterar. Det är mycket era kommentarer som gör den här bloggen rolig och som gör det roligt att skriva. Hoppas ni alla får en fin jul hur och var ni än väljer att fira. Själv ska jag fira väldigt traditionellt med föräldrar , syskon och barn. Titta på Kalle Anka , vräka i mig julmat , dricka massor av julmust, ge barnen julklappar och sånt som man "ska" göra. Blir säkert trevligt. Egentligen är jag inte så mycket för traditioner men det är trevligt att äta middag och umgås med familjen och just julen blir ju roligare när man firar med barn. Så självklart ska vi ha en tomte som kommer på besök också. Så tack för att ni läser och kommenterar och ha en mysig jul!

7 kommentarer:

Haydee sa...

God jul på dig med! :)
Och tack för en intressant blogg!

Nadia sa...

Hoppas du får en bra dag! Vad kan väl gå fel när man har Kalle Anka och julmust till hands? ;)

Jove sa...

God jul! :)

Lilla Blanka sa...

Hej!
Vad kul att hitta din blogg!
Har tittat i den en lång stund nu :)
Gillar resor och andra länder och kulturer (vem tyrcker inte det är kul iofs..), men min blogg handlar mest om inredning, prylar, pyssel, foto och lite sånt.
Jag kommer säkert tillbaks igen.
Ha det så bra o God Jul!
Mia

Anna Malaga sa...

God Jul Therese!
Att lata sig, äta gott, umgâs med familj och se glada barn öppna paket är sällan fel ;-)
Attans, jag glömde julmust!!

barajagjohanna sa...

Hoppas att du har haft en jättebra dag. Nu är det nog dags att sova för min del.

Thérèse sa...

Tack allihopa. Det blev en lugn och skön jul med mycket julmust och glada barn. Nu har barnen åkt till sin farmor för att fira jul en gång till. Känns lite tomt men jag har en del som jag behöver få gjort så det är säkert bra med några dagar för mig själv