fredag, maj 23, 2008

gissa staden

Eftersom det här verkar svårt så ska jag komma med två ledtrådar
Vintersport och bröd

Känner mig lite uttråkad så jag kör lite fulblogg. Slänger in en bild och kollar om någon kan gissa vilken stad det är. Kanske är det inte helt lätt. Det är gågatan en svensk stad iallfall men det famgår ju tydligt av bilden.

12 kommentarer:

Pumita sa...

Vaddå fulblogg?! Såna här gissningsgrejer är roliga ju! :D

Jag har absolut ingen aning men måste gissa på nåt. Kan vara i vilken landsände som helst så det är inte lätt! Med tanke på de låga husen gissar jag på Sigtuna eller Mariefred.

Thérèse sa...

Pumita - kul att du gillade det. Förstår att det inte är så lätt att gissa efter den bilden om man inte varit där. Storleken på staden är ungefär som Sigtuna eller Mariefred och staden ligger i Mellansverige men det är ingen av dom två. Man måste ta sig en bra bit längre från Stockholm.

Thérèse sa...

Jag vet ju inte varifrån ni som läser här kommer eller städer ni kanske brukar besöka men jag tror att det borde finnas någon som klarar den här.

Fröken Nina sa...

Hm... Jag tänkte gissa på Katrineholm men det är det ju förmodligen inte då...

Niklas (fd Hans Ångest) sa...

Enköping?

Niklas (fd Hans Ångest) sa...

Jag tar tillbaka min gissning på Enköping, ty platsen verkar väldigt trivial, byhåleaktig och simpel.

Jag betvivlar att detta samhälle kan betecknas stad - snarare ort.

Vidare finner jag det högst osannolikt att denna ort kan hålla ett idrottslag av yttersta kvalité. Möjligen att orten kan hålla någon form av farmarlag i, typ, hockey kanske.

Hursomhelst, denna håla förfaller vara inskränkt, samt på god väg av avbefolkas.

Thérèse sa...

Nina - inte Katrineholm

Niklas - Nej inte heller Enköping

Niklas (fd hans Ångest) sa...

Nä, tänkte ju att det inte var Enköping.

Gågatan ser ju för bedrövlig ut.

Om jag inte visste bättre skulle jag gissa på Leksand - men fullt så vidrigt fult, lortigt och intetsägande tror jag inte Leksand är...

Sara sa...

Okej, jag sätter en tia på Mora. Tycker möjligtvis att det kan vara en småstad i Dalarna. ;)

Thérèse sa...

Niklas - jo det är Leksand , knäckebröd och hockey

Sara - Mora var ingen dum gissning. Det är Leksand. Jag har en gammal barndomskompis som bor där sen flera år så jag brukar åka dit ibland

Pumita sa...

Falun har jag varit i, och Borlänge, men aldrig Leksand så jag hade behövt en ordentlig ledtråd för att hitta rätt. Ja ja, jag kanske överlever nederlaget. ;)

Thérèse sa...

Pumita - jo det tror jag du överlevde , det här var inte lätt. Jag kanske ska göra en annan gissa staden där det kanske finns något mer känt monument eller byggnad i bild så det inte blir fullt så knepigt som gågatan i Leksand