fredag, maj 09, 2008

Tack!

Wow! Idag passerade räknaren på min blogg 100000 besökare. Inte unika besökare och säkert står jag själv för merparten av besöken. Hur kul som helst. Jag började ju skriva här för lite mer än ett år sen och skaffade då räknaren. Så stort tack till alla ni som läser och ett extra tack till er som tar er tid att skriva kommentarer. Utan era kommentarer och alla diskussioner , råd och tips hade det inte varit så kul att blogga. Hoppas ni fortsätter läsa och kommentera här. Hoppas också att också ni som ibland läser här i det tysta tar er tid att lämna en kommentar. Det går utmärkt att vara anonym eller använda alias om man vill det. Innan jag började blogga hade jag aldrig tänkt på att jag skulle skriva något som personer jag inte känner skulle läsa och kommentera. Hade aldrig trott att det kunde vara så kul att skriva och få reaktioner. Men jag tycker verkligen det är otroligt kul att blogga även om idéerna och tiden ibland saknas.

Så stort tack till ni som läser och kommenterar. Gillar ni bloggen så sprid den gärna vidare. Är det något särskilt ni vill att jag ska skriva om så kom gärna med förslag. Jag får väl fira det här på något sätt. Fast kvällens glass och godis frossa i sommarvärmen var ett ganska bra firande. Med risk för att bli lite tjatig , tack alla ni som läser och kommenterar. Jag uppskattar det otroligt mycket.

11 kommentarer:

barajagjohanna sa...

Kul, grattis! Jag håller definitivt med, det är kommentarer och respons som är halva nöjet. Utan kommentarer hade jag absolut inte bloggat på samma sätt, faktiskt.

Sara sa...

Grattis till bloggen!
Fira ordentligt!

Lisa sa...

Vad roligt, grattis! Visst är det kul med respons.

Thérèse sa...

Tack alla , ja visst är det kul att få respons på det man skriver. Utan kommentarer hade bloggandet inte varit samma sak. Jag ska väl fira på nåt sätt.

Ci sa...

Grattis! Visst är det underbart när fok kommenterar det man skriver!
/www.grancanariamamman.blogg.se

Cliff Hanger sa...

Grattis! :-)

Och varsågod! ;-)

Thérèse sa...

Ci -visst är det , jag brukar kika in på din blogg , ska skärpa mig och skriva lite kommenterar också

Cliff hanger - tack! tack!

Pumita sa...

GRATTIS och Tack själv, Thérèse! Vad vore cyber space utan din blogg, nada! :)

Thérèse sa...

Pumita- tack , vad snällt skrivet

SANDBARNET sa...

Gracias, a tiiiii!!!

Thérèse sa...

Sandbarnet - gracias a ti tambien! Tack för att du läser och kommenterar