torsdag, maj 15, 2008

una pregunta

Jag fick en fråga i en kommentar på inlägget nedan men jag kan tyvärr inte hjälpa tjejen som frågade. Kanske någon som läser bloggen har något tips till henne så jag lägger ut frågan i ett inlägg.

Känner du - eller kanske någon annan som läser bloggen? - till något barnhem i Syd- eller Centralamerika som man kan kontakta? Vill göra ett projektarbete i trean om barnhem på något sätt. Vill i så fall erbjuda volontärhjälp i 2 veckor, men utan att gå via organisation. Jättesnällt om någon tipsar! Helst i Venezuela, Mexico eller sådär.. men det spelar ingen större roll

4 kommentarer:

Niklas (fd Hans Ångest) sa...

Yo no se.

Thérèse sa...

Niklas - yo tampoco

Johanna sa...

Vad snällt att du lade upp frågan här! :) Om det inte blir jobbigt för dig så får du förstås jättegärna kolla med den venezulanska familjen du kände. :)

Thérèse sa...

Johanna - det kan jag absolut göra , det är bara det att jag känner dom extremt ytligt och väldigt sällan träffar dom. Vet inte ens om jag har deras telefonnummer men jag ska kolla om någon gemensam bekant har ett mail eller telefonnummer. Eller fråga när jag träffar dom för det händer då och då.