torsdag, januari 31, 2008

operation avklarad

Tack för alla lyckönskningar inför min operation. Allt gick hur bra som helst och läkaren var nöjd med resultatet. Jag mår jättebra och har inte ont. Kan till och med gå på benet men ska bara göra det ytterst försiktigt dom tre första dagarna. Det ska läka på ungefär 2-3 veckor och om cirka 1.5 månad ska jag operera det andra knät. Känns jätteskönt att få det gjort och när vårvärmen kommer kan jag gå , springa , leka med barn , cykla , träna och allt sånt hoppas jag. Kändes inte heller så läskigt när jag väl var där eller när jag skulle bli sövd. Var mest nervöst dagen innan. Om två veckor ska stygnen bort men det blir inga större ärr eftersom den gjordes med titthålskirurgi. Kändes skönt att få åka hem samma dag. Åkte in 8.30 blev sövd klockan 10 vaknade klockan 12 och fick åka hem klockan 17. Är glad att ha det gjort , att allt gick bra och att jag mår så bra.

8 kommentarer:

Sara sa...

Hoppas att du kryar på dig -låter som en riktigt förkylningsreplik, men ändå - fort!

Anna Malaga sa...

Hade missat det men vad skönt att det är över och att allt gick bra. Att bli sövd är nog mer nervöst dagarna innan. När man väl blir det, är det som att dra ner en rullgardin. Kul att du kan njuta av vâret dâ, sâ smâningom!
Men vad mysko att de inte hittade orsaken bakom?

Anonym sa...

Åh, vad skönt att det gick bra! Och vad skönt att du får nästa operation så snart. Ju förr desto bättre liksom. :)

Thérèse sa...

Sara - tack , känner mig oväntat pigg , kan gå och har inte ont så jag lär krya på mig fort.

Anna - ja , det är mysko och jobbigt att inte ha en diagnos när man har ont och knäna verkligen är svullna. Fast nu ska det förhoppningsvis bli bättre. Mår hur bra som helst efter operationen och skönt att fått ena knät gjort.

Johanna - Ja , det känns jättebra idag och det ska bli skönt när båda knäna är gjorda och läkta.

Pumita sa...

Vad roligt att höra att det gick så smärtfritt! Ha en skön helg! :)

becka sa...

Herregud therese1 har inte rört mig i bloggvärlden på evigheter och helt missat att du skulle opereras! Stackars dig! men ett stooort grattis till att det gick så bra. *kram kram kram*

Thérèse sa...

Pumita -ja , det har gått jättebra och smärtfritt och jag kan gå som vanligt redan

Becka - inte så konstigt att du missat det för jag har inte skrivit om det här förrän nu. Har inte tyckt att mina problem med knän var så intressanta att blogga om Höger knä gick jättebra och jag mår hur bra som helst. Om 1.5 - 2 månader ska jag operera det vänstra. Hoppas det går lika bra.

Nadia sa...

Jobbigt med besvär som har inverkan på saker och ting i ens vardagliga liv, dessto skönare att få det åtgärdat! Hoppas du kan leva som vanligt snart igen!