måndag, februari 04, 2008

Carla och Sarko

Frankrikes president Sarkozy skilde sig för fyra månader sen och en månade efter skilsmässan träffade han före detta fotomodellen och sångerskan Carla Bruni. Dom har redan semestrat och besökt Disneyland ihop med horder av fotografer. Aldrig tidigare har väl en fransk presidents kärleksliv blivit så omskrivet i franska tidningar. Redan innan skilsmässan var hans privatliv ganska omskrivet för under presidentvalkampanjen försvann hans före detta fru med sin älskare men hon kom sedan tillbaka i några månader och sen var skilsmässan ett faktum. Tidningarna har rapporterat att Sarkozy köpte en likadan ring till Carla som till före detta frun Cecilia. Något som Cecilia kommenterade med att hennes ex-man var billig.

I helgen gifte sig Sarkozy och Carla i Elyseepalatset i Paris. Så nu har Frankrike fått en ny "första dam" vad en sån nu har för funktion. Carla har förresten sagt att hon är socialist och aldrig skulle rösta höger men hennes nya man är minst sagt höger. Jag har hört att en hel del fransmän börjar tröttna på rapporterna och Sarkozys privatliv och tycker han verkar ägna mer tid åt jetsetliv än åt att styra landet. Hur som helst är det väldigt snabbt att gifta sig efter 2-3 månaders förhållande men varför inte om det känns rätt. Jag får väl hoppas dom är lyckliga och lyckönska dom trots att jag inte blev bjuden på bröllopet.

Fast en märklig fråga som Sara har skrivit om återstår. Hur kan den 165 cm långa Sarkozy och den 180 cm långa Carla se lika långa ut på alla bilder? Enligt ett rykte ska Sarkozy ha komplex för sin längd och stod på en pall när han blev fotad tillsammans med George Bush vid ett besök i Vita Huset. Har han extremt höga klackar när han går på Disneyland med Carla? Något som Nordkoreas landsfader Kim Jong-il påstås ha för att han har komplex för sin längd.

4 kommentarer:

Cliff Hanger sa...

Kim Jong Il skulle aldrig ha komplex! han är ju en perfekt människa!

;-)

Thérèse sa...

Cliff hanger - sant , det här med höga klackar är nog bara ett elakt rykte för att smutskasta Nordkorea och dess landsfader Kim Jong Il. Klart han är perfekt. Han gick ju en golfrunda på 38 under par och gjorde fem hole-in-one första gången han spelade golf.

Anonym sa...

Ånej, är det sant?! Eller ja, mig kvittar det väl egentligen, men jag gillar inte Sarkozy - däremot gillar jag Carla Bruni, så den kombinationen kändes inte jättebra.

Thérèse sa...

Johanna - ja , tyvärr... jag håller med dig jag gillar inte Sarkozy men Carla Bruni verkar okey. Dom blev ihop i november och gifte sig i lördags förmiddag.