söndag, oktober 04, 2009

Spanjor eller brasilienare

Jaha så det är en spanjor man ska hitta. Eller möjligen någon från Brasilien. Svenskarna ligger tydligen dåligt till. Jag borde alltså inte ha flyttat från Madrid.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Jag är ledsen att göra er besvikna på att man inte kan lita på resultat av den här typen.
För några år sedan gjordes en undersökning där man ställde frågor till kvinnor om hur de gillade män - generellt. Bland annat kom det fram att italienska kvinnor var de mest frustrerade - klagade över att samlagen gick för snabbt.
För eldigt och för snabbt avklarat alltså.
Jag misstänker också att en hel del fördommar om latinare som "fantastiska älskare" och alla andra som dåliga ger förutfattade meningar i undersökningen. Tänk på att de flesta kvinnor som deltog i undersökningen inte varit runt i hela europa och "testat alla nationer". De kan alltså inte veta... Gräset är också grönare på andra sidan, som ni alla vet... Men dock bör alla dåliga älskare - oavsett plats ta sig samman.

Thérèse sa...

Anonym - jag tar så klart inte så seriöst på den här typen av undersökningar heller. Var mest på skämt jag tog med det här. Jag är inte i den sitsen att jag letar efter någon man. Skulle jag göra det spelar nationalitet ingen roll. Sex är något mellan två personer så om det ska bli bra handlar ju om samspel och förmåga att kunna kommunicera med varandra. Så hur pass dålig eller bra man är i sängen handlar nog mest om hur man fungerar med en viss person.