söndag, oktober 04, 2009

Hémishère Sud och andra dofter

Posted by Picasa


Den här parfymen Hémisphère Sud från det franska märket Comptoir Sud Pacifique är en av mina absoluta favoritparfymer. Tyvärr svår att få tag i Sverige. Själv fick jag en i present som var köpt i Nice i somras. Tidigare har jag köpt den i Paris och Madrid. Men den går också att köpa på nätet, direkt från företaget eller vissa sidor som säljer parfym. Den doftar verkligen ljuvligt.En annan doft som jag är förtjust i är parfymen med det vackra namnet, Un Jardin Sur le Nil.


En tredje favorit som jag har använt av och till i hur många år som helst är den klassiska Anais Anais. Jag tröttnar faktiskt aldrig på den.

Det finns så klart massor av roliga parfymer och det är kul att variera sig och inte ha samma doft varje dag.Genom egna resor och med hjälp av en bror som i sitt jobb kan köpa parfym billigt har jag samlat på mig ett litet lager väldofter. Men dessa tre är mina favoriter och i synnerhet den första , Hémisphère Sud.

1 kommentar:

Erica sa...

Parfymer är så härliga och jag hade några favoriter innan mina killar kom. När jag var gravid och födde dom så hände något med mitt luktsinne och idag har jag svårt att vistas i samma rum som en del dofter. Synd tycker jag och besvärligt! Anaïs Anaïs är ju en klassiker! Den minns jag med glada minnen från min tonår!