fredag, oktober 23, 2009

Hello Kitty affär och nallesoffaDet här är en av Madrids Hello Kitty affärer. Finns några stycken för där precis som överallt är den lilla japanska kattflickan väldigt populär.

Idag öppnade en Hello Kitty affär här i stan. Sveriges största säger dom i reklamen. Jag och dottern var där och kikade på kläder, kameror, handdukar, väskor,högtalare, usb-minnen, pennor och mycket annat. Det fanns till och flera olika hello kitty mobiler. En som var en liten rund boll föreställande hello kittys huvud. Dom såg ut som leksaker men alla hade kamera, radio, gick att koppla upp sig till internet med och ladda ner musik på.Jag såg en sån brödrost som vi hade i Madrid. En som gör märken som ser ut som Hello Kittys ansikte på brödet. Men 800 kronor är lite väl mycket för en brödrost och så där väldigt bra var det faktiskt inte heller även om den var otroligt söt. Hello Kitty saker är inte direkt billiga. Mobiltelefonerna var dock inte så farligt dyra men jag är nöjd med den mobil jag har.

Om man är riktigt fanatiskt Hello Kitty fan kanske ett Hello Kitty hus vore något. Det här ligger i Taipei, Taiwans huvudstad.

Om huset går att köpa och bosätta sig till eller om det används till något annat vet jag inte.
Tycker man inte att det är nog med gulli-gullig så kan man skaffa en sån här soffa gjord av nallar och ställa in.Den nyöppnade Hello Kitty affären i Uppsala är absolut värt ett besök även om den inte ser ut som affären i Madrid och inte är lika extrem som Hello Kitty huset på Taiwan. Stort utbud och trevlig personal. Den ligger på Vaksalagatan 45 om någon som är intresserad har vägarna förbi Uppsala. Roligt att kolla där även om man inte köper något. Det blev inget köp för mig och dottern utan vi gick till en annan affär, köpte vaniljmunkar och styrde upp en trevlig fika.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Underbart, jag skulle gärna bo i det huset och ha nallesoffa och en hello kitty mobil. Så söt! Älskar Hello kitty

Erica sa...

Jag har ju gillat Hello Kitty sedan jag var i tonåren. På den tiden fanns det mest brevpapper, pennor och sådana saker. Min lilla fyraåring är ju helt tokig i dessa Hello Kitty saker och idag finns d ju överallt och i massor :-)

Lotte sa...

Hej! jag bor i ett land som är HYSTERISKA när det gäller Hello Kitty, massor av bilar är helt nerlusade med rosa, fluffiga katt attiraljer. Den största trafikstockningen någonsin i Singapore utbröt när McD gav Hello Kitty grejer i sina Happy Meal. Det mest absurda i denna hysteri är att det är vuxna människor som skapar det! Du var där med din dotter, min 4-åring är lite intresserad, medan min 8-åring är likgiltig, men om man är kinesättling från S'pore är man GALET passionerad.