onsdag, april 01, 2009

Vår!

Posted by Picasa


Äntligen verkar våren vara här på allvar. Så skönt. Jag missade fototävlingen på tema vår som MandyStockholm har på sin mysiga blogg. Hade tänkt skicka in ett bidrag men det blev inte av så jag lägger upp en vårbild jag tog idag. Man blir alltid så otroligt glad av dom första vårblommorna. PÅ MandyStockholms blogg kan man gå in och rösta på den vårbild man gillar bäst. Även om man inte röstar så är bloggen värd ett besök bara för att kika på dom vackra vårbilderna. Jag tillhör dom som regelbundet läser bloggen med blandad förståelse då den är på franska. Och kommentera har jag ännu inte vågat.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Ja, hoppas att vi får ha lite vårväder nu med sol och lite varmare temperatur! Aprilvädret brukar ju vara ostadigt men hoppas kan man ju.
/Anna S.

Thérèse sa...

Anna - Hoppas verkligen. Tyvärr börjar man alltid hoppas varje år och så kommer bakslag för våren och kanske till och med snö igen. Både mars och april kan vara väldigt varierande från skönt soligt vårväder till snöoväder...

Anonym sa...

åh tack!!En liten artikel om min tävling!Vad kul!Jag tänkte göra lite andra så tävlingar, lite roligt tycker jag. Och roligt är det när man vet att det är andra än fransmän som läser bloggen!!Och du kan gärna kommentera på engelska om du inte "vågar" på franska...det är så roligt att läsa en liten rad!!tack igen för ina fina ord!!

Thérèse sa...

Mandy - Jag är gärna med i andra tävlingar så hör gärna av dig igen. Hade tänkt vara med men missade. Ska börja kommentera på engelska för skriva kommentarer på franska klarar jag ännu inte.

Anonym sa...

nu är nästa tävling på gång!!Bästa påskbilden....ska vara inne innan den 20e april!!!
hoppas du är med!!!
stor kram och glad påsk!