måndag, december 15, 2008

Utan Ord

Posted by Picasa


Se fler bilder utan ord hos Pumita Som vanligt går det att klicka på bilden för att se den större. Det går att göra med nästan alla bilder här på bloggen.

15 kommentarer:

Thérèse sa...

Jag har inte som vana att ha bilder på varken mig eller mina barn här. Den här bilden har dock redan varit med på bloggen och jag gillar den. Den är tagen i Madrid , en stekhet sommardag några veckor innan min dotter fyllde 5 år. Vi hade precis ätit glass på ett ställe på Puerta del Sol som har Madrids absolut godast glass , tog en promenad i stan och träffade på pingvinen.

Bilden var för övrigt med i ett av mina mest personliga inlägg som jag var mycket tveksam att lägga ut men jag ångara mig inte då jag fick så fin respons. Inlägget handlar om mina barn och främst min sons autism - finns att läsa här och där finns fler bilder på barnen.

Cecilia sa...

Ja det är gott med något svalkande i värmen!

Anonym sa...

Är pingvinen i stället för en St Bernhards hund? ;)

Thérèse sa...

Cecilia - Ja fast en cruzcampo i värmen kan bli lite jobbigt. Vi var aldrig in på baren utan det blev glass istället för Cruzcampo men pingvinen var skojig tyckte dottern

Mariannlostinline - Ha ha kanske det men pingvinen gör reklam för ett spanskt ölmärke , Cruzcampo. St Bernhardshundar ska väl ha konjak eller är det rom i kaggen. Den öldrickande pingvinen såg lite malplacerad ut i värmen men dottern tyckte den var kul och ville ta ett kort.

pumita sa...

Pingvinen verkar föredra Cruzcampo. ;) Håller med din dotter, pingviner är söta!

Thérèse sa...

Pumita - Ha ha det verkar han föredra men att sätta i sig ett helt fat i sommarvärmen i Madrid är nog ingen hit. Hoppas han delade med sig. Vi höll oss till vatten och glass den här dagen , såg att min och dotterns vattenflaska kommit med på bilden. Kan verkligen rekommendera Palazzo på Puerta del Sol ett glasställe där man hittar Madrids godaste glass. Så missa inte det om du har vägarna förbi

Della sa...

Jag känner mer och mer att det är en stor brist att inte ha varit i Madrid. T o m pingviner finns det.

Thérèse sa...

della - Madrid är värt ett besök! Vill man se pingviner som inte dricker öl så har staden ett väldigt fint zoo. Jag var där en het sommardag och tyckte inte pingvinerna verkade uppskatta värmen fast renarna såg ännu mer lidande ut. Men Madrid zoo är jättefint , välskött och det känns som att djuren har det bra

Sandbarnet sa...

Nähmen inte visst jag att pingviner svalkar sig med öl... men det e klart...en pinvin mitt i sommaren i Madrid dricker nog allt kallt han kommer över ; )

rajson sa...

Svårt att få ihop det.Spanien-pingviner-öl,hur kan man få ihop detta?
St Bernhardshunden hade ju en funktion men denna stackare skulle väl aldrig överlevt hettan stackarn.
Kul bild.

Mia sa...

Aha... är det ett ölfat pingvinen har under ena vingen? Kul bild!

Trebarnsmamman sa...

Haha, vilken Pingvin!

Thérèse sa...

Sandbarnet - ha ha så är det nog , fast för mycket öl i värmen kan vara farligt men kanske tål pingviner det bättre än vi människor.

Rajson - lite knepigt att få ihop men jag har ju bildbevis. Vet inte hur många som lockades in på barnen av pingvinen , vi gjorde det inte.

Mia - Jag tror det kan vara det den har under vingen. Det är definitivt ett ölfat den står på och glaset den håller i andra vingen är ett ölglas. En törstig rackare.

Trebarnsmamman - en pingvin i Madris sommarhetta som tydligen behöver svalka sig ordentligt.

Mimo sa...

Om det inte vore för reklamen för CruzCampo och kakelplattorna hade jag gissat på en bar i Schweiz. Måste varit öltunnan med en flaggliknade botten som avgjorde det ;-)

Karin sa...

Det är en fin bild. Din dotter ser ganska nöjd ut där hon står, bredvid pingvinen. Det ser ut som en bra dag i solen.