lördag, december 27, 2008

mellandagsrean

Igår spenderade jag både timmar och pengar på mellandagsrean. Måste säga att jag blev besviken. Tyckte inte affärernas rea var så mycket att ha. Egentligen har jag väldigt mycket kläder särskilt klänningar så jag behövde inte en till. Inte en till svart klänning. Den var dessutom inte ens på rea. Men den var fin och kommer att bli använd.

Eftersom jag är mamma nöjde jag mig med en klänning till mig och sen en del till barnen. Kläder dom faktiskt behöver. Var faktiskt nära att handla till andra än barnen och mig men skippade det. Ofta när jag ska köpa kläder till mig själv blir det något till barnen istället. Ibland något till andra också , i synnerhet kompisars bebisar. Kanske något dom flesta föräldrar känner igen.

Kändes inte direkt som om man kunde göra fynd här i stan iallafall. Kändes mest som rean är en upphaussad grej. Nästa år kan jag lika gärna skippa den. Borde väl gjort det i år också för jag har egentligen mycket annat jag måste göra. Vet inte om rean är ovanligt dålig i år, om det alltid är så här dåligt eller om det bara gäller staden där jag bor.

Även om jag blev besviken på rean så blev det en mycket trevlig fika med min dotter och min mamma efter shoppandet. På ett sånt där underbart ställe som har så mycket godsaker att det är svårt att välja vad man vill ha. Trots att rean blev en besvikelse har jag haft en jättebra och mysig jul med familjen. Det här blev riktigt mycket fulblogg... Blir väl så ibland när huvudet är tomt på idéer.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Ja du, måste man gå på rean? Jag har inte varit än och tror jag skippar det. Känner att jag behöver inget nu egentligen. Det blir bara impulsköp och dom behövs inte. Jag hade en kupong på Lindex på ½ ord priset på en vara och köpte en mysig kofta. Jag behöver en ordentlig vinterjacka, det har vi beställt varsin på western-föreningen vi är med i. Dom kommer snart och 650,- för en bra jacka som eg är tänkt att användas i ridsammanhang tycker jag är bra pris. Det skulle vara nya kängor då förstås. Men jag gillar mina och dom är bra annars, bara att dom knarrar när jag går. Kan inte smyga hihi.

Thérèse sa...

Mariannlostinline - Du har helt rätt man måste absolut inbte gå på rean. Tror inte jag ska göra det nästa år. Blir lätt så att man köper sånt som kanske hamnar längst in i garderoben bara för det är billigt. Blev ganska besviken för i många affärer reades inte så mycket och det som reades var inte precis det snyggaste och mest praktiska. Egentligen har jag inte så stort behov av mer kläder för egen del just nu men barnen växer ju så till dom måste jag köpa.