tisdag, december 30, 2008

bebis-sug

En av mina finaste vänner ska ha barn till sommaren. Jag är så otroligt glad för hennes skull för det har inte varit helt lätt. Om du läser här så stort grattis till dig vännen! Idag fick jag också veta att en annan person jag känner ska ha barn i vår. Fick följa med och lyssna på bevisens hjärta , helt magiskt. Ytterligare en jag känner fick en helt underbar pojke i somras. Så har jag mina bloggkompisar Lisa , Sara , Nadia och Cliff hanger som nyligen fått smått och visar underbara bebisbilder på sina bloggar ibland.

Trots att jag egentligen är väldigt nöjd med två barn kan jag inte undvika att då och då drabbas av bebissug.När en i släkten eller bekantskapskretsen skaffar barn är det inte helt ovanligt att det "smittar" andra i närheten. Nyfödda är ju så underbara och första året då så mycket händer är så fantastiskt. Idag efter att ha lyssnat på hjärtat har jag haft en sån där bebis-sug-dag. Fast troligen blir det inga fler barn med mig. Skulle fungera ganska dåligt just nu och dessutom har jag ingen att skaffa barn med heller. Sen är det faktiskt ganska skönt att ha lite större barn även om bebisar är underbara.

Men så här såg det ut hemma hos mig senast det var bebis , det är sju år sen. Bodde då i Göteborg. Undrar var jag bor och gör om sju år? Framtiden just nu känns ganska öppen, oviss och oplanerad.Jag tillhör väl dom bloggare som sällan skriver om mina barn eller visar bilder på dom. Bilder på dom finns nog bara i det här inlägget Ett inlägg jag är särskilt glad för alla snälla kommentarer för det var lite nervöst att publicera då det kändes så personligt och handlade om barnen.

8 kommentarer:

Erica sa...

Hoppas du får ett fint slut på året som varit och en härlig start på ett nytt löftesrikt 2009! Alltid kul att läsa din blogg. Den förra om en vit jul rörde mig mycket. Jag gillar dina funderingar och jag tror att många behöver ta sig en funderare över vad det är man vill avdramatsiera. Ha det gott! / Erica

Sara sa...

Haha, jag har redan drabbats av bebissug! ;)

Lisa sa...

Jag med! :)

barajagjohanna sa...

Bebissug - ja!

Thérèse sa...

Erica - tack vad fint skrivet , vad glad jag blir. Önskar dig också ett fint nytt år.

Sara - Ja , svårt att inte bli bebisar är ju så underbara

Lisa - snart dags för nr två då? Bebvisar är ju helt underbara men det är härligt när dom blir större också och man kan umgås på ett annat sätt

Johanna - jag med så fort jag träffar en liten

becka sa...

Det blir ju mer och mer så när man har fyllt 30+++ haha. Ska bli så mysigt att få bebis igen:-) Kram

Thérèse sa...

Becka - Ja jag förstår dig. Tycker det är underbart att ni ska bli föräldrar. Det är så spännande. Synd att jag inte kommer att få träffa den lilla så mycket bara men vi får väl försöka ses oftare , har blivit för dåligt med det. I vår någon gång tar jag med mig barn och kommer på besök hoppas jag.

becka sa...

Ja det måste du absolut! Kram