måndag, december 22, 2008

Feliz Navidad

Jag glömde att innan jag tar några dagars jul-blogg-uppehåll har jag ju lovat att visa årets pepparkakshus. Kanske är det inte helt färdigt så här. Det finns en tub rosa kristyr som barnen är sugna på att använda och pynta huset lite mer. Men så här har det sett ut några dagar nu.

Jag hoppas ni alla får en fin jul. Jag ska fira med barn , föräldrar , syskon. Äta massor av godis och god mat , titta på kalle Anka , dricka julmust och glögg och allt sånt där man brukar göra. Tomte och julklappar blir det så klart också men det blir mest för barnen. Jag är säkert tillbaka här på bloggen redan på juldagen eller annandagen.

Övriga bilder i inlägget är en pepparkaka sonen skrivit god jul på och fotat med min mobilkamera. Det är från julavslutningen på hans skola. Som mamma kan jag också passa på att skryta lite. Sonen är ganska blyg när det gäller att agera inför andra. Hans autism gör inte heller att sånt känns lättare. På julavslutningen sjöng hans klass för oss föräldrar och sen sjöng min son en sång solo för alla i mikrofonen. Han har en väldigt fin sångröst men det visste jag redan. Det bästa av allt var att han tyckte det var kul att sjunga iför publik och gillade berömmet han fick. Jag filmade naturligtvis och har sett filmen tillsammans med honom hur många gånger som helst , han är mycket stolt över att han vågade och det gick så bra. Faktiskt har mina båda barn begåvats med stor musikalisk talang , dom sjunger mycket bra och tonsäkert trots att jag själv är tämligen omusikalisk och omvärlden är nog tacksam över att jag inte brukar sjunga offentligt så ofta.

Sista bilden är tagen här i Uppsala en natt vid 2-2.30 då det var helt ödsligt och folktomt ute. Ett försök att fota lite juldekorationer på stan. Här i stan har man haft samma sen 70-talet -minst. Fotot är väl inte så där otroligt bra , taget med mobilkamera på natten. Så titta gärna på inlägget under det här med juldekorationer från Madrid förra och förrförra året.

God jul!


Posted by Picasa


Posted by Picasa


Posted by Picasa

6 kommentarer:

barajagjohanna sa...

Juluppehåll säger du? Trist! :) Men okej, jag förstår dig. ;)

Ha en riktigt god jul med dina nära och kära!

Thérèse sa...

Johanna - Ha ha men det blir bara en eller två dagars uppehåll. Så jag är tillbaka juldagen eller annandagen , idag ska jag stesshandla sista julklappar och fixa lite veg.mat till imorgon. Önskar dig en bra jul!

Nadia sa...

God jul till dig och barnen!
Fina bilder, både i detta inlägg och det under. Coolt med massa exotiska djur i snön runt pepparkakshuset :)

Erica sa...

En riktig God Jul önskar jag dig tillsammans med dina nära och kära. Vilket fint pepparkaks hus!
Tack för alla roliga läsningar på din blogg! Glada julhälsningar Erica

Sara sa...

Hoppas du har ahft en fin jul, och får en god fortsÄttning!

Thérèse sa...

Tack allihopa. Jag har haft en jättebra jul. Verkligen fantastisk mysig. Hoppas ni också haft det. Nu är jag tillbaka i vardag och blogg igen.