lördag, augusti 02, 2008

finsk disco-lektion

Det är sommarvärme ute , helg och många kanske har semester. Så kanske har några av er som läser här planer på att gå ut och roa er. Vill ni bli kung/drottning på dansgolvet måste ni absolut kolla in det här klippet och lära er stegen. Efter halva tiden drar musiken igång och då kan alla se vilken kung på dansgolvet instruktören är. Ja , jäklar! Kolla också i slutet när Mr Disco-kung får gummiben. Då äger han dansgolvet! Den här videon har cirkulerat ett tag på nätet och jag tror att jag själv sett den redan för något år sen. Säkert har många redan sett den men jag kunde ändå inte motstå att lägga upp den här. Den är ju så underbar. Så titta , njut , lär er stegen och rörelserna och ni kommer att göra succé på nästa fest eller utekväll.

10 kommentarer:

Pumita sa...

HAHA! Om jag inte var svensk redan skulle jag säga upp mitt finska medborgarskap nu. ;) Nej, men allvarligt talat, såna där människor finns inte ens i Finland!

På tal om nåt annat: det verkar som om min blogg är bannlyst! Jag kan surfa runt hur jag vill så det är inget fel på min dator men när jag vill surfa till Pumans dotter säger Explorer att den sidan inte kan visas och stänger ner. Vore intressant att veta om du kan det eller är det bara hos mig det krånglar.

Ha en fin lördag, Teresita!

Thérèse sa...

Pumita - nej jag har inte heller träffat såna människor i Finland, tyvärr. Jag provade nyss och det var inga problem att komma in på Pumans dotter. Jag vet inte om det gör någon skillnad att jag använder Firefox eller om det var något tillfälligt krångel som är löst nu

Per sa...

Ja det är en härlig video! Jag gillar att det bara är gamla som diggar loss. Lite som Bosse Larssons lillgammalt fast med bizarr finsk touch.

Sara sa...

Okej, jag ska öva in några shyssta dansmoves till nästa raj-raj!

Thérèse sa...

Per - ja fast den finska disco-kungen är väl så mycket coolare än Bosse Larsson

Sara - du kommer garanterat att göra succé på nästa raj-raj! Om du kör samma dansmoves som på den här video måste du nästan spela in en egen video och lägga upp på din blogg.

AnneliH sa...

Ha..ha..den där videon har jag sett många gånger och undrat vilken plantet han kommer ifrån ?! Han är ju för gó...som han går in för´t! Man ska ju vara stolt över sitt land men det är sällan jag har haft den känslan...tyvärr...kanske för jag inte bor där längre eller rättare sagt att jag bodde där alldeles för kort tid.

Thérèse sa...

Annelih - så du har bott i Finland? Jag gillar ju Finland men har bara varit där ett fåtal gånger på besök. Visst är videon go , och visst är han kul som går in för det. För mig som inte förstår vad han säger är det dock en skrattfest.

nina sa...

Haha, visst är den kul! Jag hade den på bloggen för nåt år sen. :-)

Vi spelade jämt den där videon på korridorsfester i Uppsala och det var alltid en stor succé. Jag kan t.om. stegen utantill. Kan vara bra om man ska ut och svänga sina lurviga. :-D

AnneliH sa...

Ja, jag är född i Helsingfors, bodde där mina första 4 år...och har tillbringat alla mina sommar-vinterlov i Helsingfors (mormor) / Valkeakoski (farmor) men har alltid blivit trackad för att vara finsk...jag kan göra mig förstådd men har aldrig lärt mig gramatiken...mamma/pappa pratar fortfarande finska med mig och jag svarar på svenska...jag avskydde finskaspråket när jag var tonåring men i Finland är det vackert och jag tyckte att det var lika roligt att åka dit varje gång. Nu kan jag tycka att det är tråkigt att jag inte höll fast vid språket.

Thérèse sa...

Nina - ha ha den måste ha gjort succé på korridorsfesterna. Kul att du också haft den på bloggen. Visst är den underbar? Kan du stegen? Imponerande! Förstår att du gör succé på varje fest. Dom salsa-dansande latinamerikanerna måste bli mycket imponerade

Annelih - så synd att du inte höll fast vid finskan. Jag tycker inte att språket är fult och det jag har sett av finland är vackert , jag skulle gärna resa där mer