tisdag, juli 08, 2008

Where the Hell is Matt?

Hos Maria hittade jag det här charmiga klippet med Matt som dansar jorden runt. Kunde inte motstå att lägga upp det här.

6 kommentarer:

christel sa...

Haha, ja visst är den rolig, jag har läst om han som dansar innan. Ganska coolt att resa runt, dansa halvfult och lägga upp filmer på sig själv och blir sponsrad, visst var det av tuggumin eller nåt sådant?

Jag tyckte också din bild i motljuset var häftig!

Thérèse sa...

Christel - ja visst är den kul. Jag kände inte alls till den innan jag stötte på den på Marias blogg men hon skrev nåt om sponsring av ett tuggummi. Kul att du tyckte motljusbilden var häftig. Jag gillade den också , den får vara ny profilbild ett tag.

Maria Agrell, Barcelona sa...

Nämen hej, vad kul att du tittade förbi min blogg. Visste inte att du brukar läsa. Jag brukade följa din blogg när du bodde i Spanien. Hur har det gått med jobb i Uppsala?

Pumita sa...

Haha, han har dansat runt på nätet i ett par år - minst. Alltid lika rolig! Tänk att man få sponsorpengar för en så banal idé... synd att inte jag kom på den! ;)

Thérèse sa...

Maria - jag brukar kika in på din sida då och då , kollar även andra Spanien-bloggar. För visst längtar jag tillbaka. Eller så skulle jag vilja bo i något annat land ett tag. Vi får se vad som händer. Just nu pluggar jag till lärare och jobbar extra.

Pumita - jag hade också gärna velat komma på idén. Så han har dansat runt i flera år? Jag tycker alltid jag upptäcker sånt här sist. Får man nåt kul klipp eller mail så har alla andra redan sett det. Men det är ju ändå så kul att jag inte kunde låta bli att ha med det på bloggen.

Pumita sa...

"Jag tycker alltid jag upptäcker sånt här sist."

Det är nog ett "friskhetstecken"! ;D

"Men det är ju ändå så kul att jag inte kunde låta bli att ha med det på bloggen."

Absolut, tycker att videon är härlig! Det var jättekul att du påminde om hans sajt för det var länge sedan jag kollade på den sist. Han hade mycket bilder och annat intressant, iaf då. Själv länkade jag till honom i aug -06 och i april -07 (var tvungen att leta reda på inläggen så jag inte pratar helt i nattmössan här. Tyckte iaf att det var länge sedan.).