tisdag, juli 22, 2008

vikarierande ordlös onsdag - blomma i MadridJag har fått påstötning att vikariera för ordlös onsdag även den här vecka. Hoppa verkligen några hittar hit för det känns svårt att sprida men vi blev ju en hel del förra veckan och förhoppningsvis blir vi fler den här. För er som inte vet är det här ett projekt för att som har en blogg. Man lägger upp en bild utan text och länkar i Mr Linky under. En direktlänk till just det inlägget. Nu blev det här inlägget inte så ordlöst så jag kan passa på att skriva att den här bilden är inte tagen av mig utan av en fotointresserad kompis i Madrid under en promenad i en park.

22 kommentarer:

Erik Wirdheim sa...

Och det är jag som har stött på - det är alltså inte Thérèses fel om någon känner sig trampad på tåna av att Ordlös Onsdag har hamnat här ännu en gång ;-)

Och blomman då? Ser den inte lite väl exotisk ut för Madrid?

//Erik i Vilanova

Thérèse sa...

Erik - ha ha får väl skylla på dig om någon klagar. Jag är usel på blommor men det var en tulpanlikande sak så värst exotisk var den inte. Jag gillar bilden och hade med den första gången jag var med på ordlös onsdag men det var för ett år sen så jag tänkte den kunde få vara med igen. Han som har tagit bilden är forskare på universidad Autonoma de Madrid men väldigt intresserad av foto. Han tar ofta väldigt fina bilder och den här har jag tillstånd att publicera på bloggen. Förra gången översatte jag alla berömmande kommentarer till honom.

Mimo sa...

En sån underbar bild, vilka färger!
Även jag har något från Madrid idag, fast något helt annat.

Tack för att du ställer upp även denna vecka.

Randi sa...

Underbar bild!
Men du "stal" min bild...*fniss*. Nu fick jag förstås byta foto.

Fritt ur hjärtat sa...

Hej hopp! Jag lyckades hitta hit! Har också publicerat en blomma, tycker det är kul att följa med den som startar. Nu skall jag kolla vad ni andra hittat på.

Karolina sa...

Härlig blomma! Tack för att du vikarierar denna vecka också :)

Sarah sa...

Åh så vackert. Ser nästan ut som ett djur ;O)

Ninni sa...

Vacker bild! Vilka färger!
Det blev en blomma hos mig också...inte helt ovanligt kanske:-) Fast mera ex-blomma den här gången.

Ingrid L sa...

Vilken vacker blomma! Jag är glad och nöjd med att jag lyckades hitta Ordlös Onsdag den här veckan också.

Fundera grönt sa...

Läcker bild! Tack för att du vickar! :)

Ragnvi sa...

Hoppas jag gjort rätt nu?
Tack för hjälpen att hitta hit!
Även hos mig finns en blomma, nummer 2 för dagen!
Ragnvi

Solvarm sa...

Hej alla glada!

Nu kan ni gå in hos mej och skåda en delikatess.

Hälsningar från Solvarma Irene

Anna-Eva sa...

Trevligt med en vikarie. Vacker bild dessutom :)

♥ LottaM ♥ sa...

Även jag är nöjd och glad att jag äntligen hittade till rätt adress och ett tack till Erik för att han puchade på. Ska väl även be om ursäkt om jag trampade Dig på tårna med mitt inlägg på förra onsdagens ordlösa.Kände bra frustration eftersom jag vandrade runt förra veckan och nu igen FÖRLÅT. Tack för att Du ställer upp.
Ha en fin dag

Linda sa...

Bara att instämma: jättevacker bild. Jag försöker ofta fotografera blommor här i Tokyo, men lyckas aldrig hälften så bra som din vän :P

Anonym sa...

Hej, hittade din blog genom andras länkar. Jätte kul att läsa lite från min andra "hemstad"!Fin bild!Tog lite inspiration av den ordlösa onsdagen på min blogg med!

myrica sa...

Underbart foto!!
Lite funderingar kring detta med var OO egentligen huserar från vecka till vecka:
skulle det räcka med att lämna en kommentar i förra veckans inlägg, helt enkelt? Då kan vi följa vandringen mellan veckorna!

Ciqi

Pumita sa...

Den här bilden är fantastisk! Jag har sagt det förut men jag säger det igen. Tänk om man kunde fota så där...

Thérèse sa...

Kul att så många ändå hittat hit. Jag har skrivit kommentarer hos Nejma och Krokofanten men vet inte riktigt hur jag ska sprida det. Jag ställer gärna upp fler gånger som vikarie om det behövs.

Mimo - jag gillar också bilden. Ska kika vad du har med från Madrid. Bara kul att vara ordlös vikarie

Randi - ojdå jag är ledsen att du fick byta bild. Kanske kan du ha den du tänkt ha idag nästa vecka? Annars är det väl inget problem om vi är fler som har liknade bilder.

Fritt ur hjärtat - kul att du hittat hit. Ska surfa iväg och kika på din blomma.

Karolina - tack , ja jag gillar verkligen bilden är imponerad av kompisen som tagit den. Han tar ofta väldigt fina och speciella foton.

Sarah - visst ser den fantasieggande ut jag tycker nästan det ser ut som skumbananer med kakaopulver på som liksom är på väg ut ur bilden

Ninni - Ska kika på din blomma också , det är nog ett ganska vanligt motiv jag har själv haft det flera gånger på ordlös onsdag.

Ingrid - bra att du hittade hit. Jag förstår att det kan vara knepigt men jag är glad att ni ändå är ganska många som gjort det.

Fundera grönt - tack , jo jag gillar också bilden väldigt mycket och den har varit med här förut.

Ragnvi - tack, kul att du också har en blomma och kul att du hittade hit

Solvarm - en delikatess låter spännande jag ska absolut in och spana.

Anna-Eva - tack , tack

Lottam - kul att du hittade hit. Jag tog inte alls illa upp förra veckan förstår dig helt. Känns lite svårt att sprida att jag är vikarie och jag visste inte heller att jag skulle vara det den här veckan. Vikarierar gärna även nästa vecka om inte dom ordinarie kan då. Som sagt jag hade full förståelse för det du skrev förra veckan så inget förlåt behövs.

Linda - jag håller med , gillar också bilden, försöker också själv fotografera blommor men lyckas aldrig heller ta så bra bilder

Mandy - jag har bott i Madrid i lite mer än ett år men tyvärr bor jag inte kvar. Det var där jag började blogga om staden och Spanien. Är tillbaka i Sverige nu men skriver en hel del om Madrid och Spanien fast även andra länder och annat som faller mig in.

Myrica - jag har lämnat kommentarer i dom förra bloggarna vet inte riktigt hur man skulle sproda det. Men jag är glad att så många hittat hit. En idé kunde ju vara att öppna en blogg bara för ordlös onsdag som ett par personer som vill hålla i det har lösenord till och kan lägga upp Mr Linky + bild varje vecka.

Pumita - förstår att du känner igen den. Jo den är verkligen fantastisk, han som har tagit dom är en otroligt duktig fotograf. Han tar ofta helt fantastiska bilder men det är bara en hobby , till vardags sitter han på ett kontor och räknar i Madrid.

Haydee sa...

Vilken vacker bild du visar oss den här veckan!!

Nu är min inte-så-vackra bild också uppe! :)

Thérèse sa...

Haydee - tack och kul att du hittade hit

myrica sa...

Thérèse, jag menade så här:

om veckans OO-värd/inna lägger en kommentar sist i förra veckans OO-samlingsinlägg, samtidigt som denna veckas huvudinlägg läggs upp, så kan vi alla gå tillbaka dit och se vart OO har tagit vägen.

Alla som var med förra veckan vet ju var OO var då!

Ursäkta att jag var otydlig! :)

/Ciqi