tisdag, juli 08, 2008

klotter

Jag tycker det är kul med väggklotter. Jag läser alltid det som står på offentliga toaletter , väggar och andra ställen. Vissa toaletter är rena guldgruvor och fulla med roligt klotter och diskussioner. I flera år har jag tänkt starta en blogg där jag samlar roligt klotter jag stöter på eller någon tipsar mig om. Nu har jag äntligen kommit till skott. Den nya bloggen hittar ni här

Hoppas ni är fler som tycker det är kul och tipsar mig om ni ser något roligt klotter. Skriv en kommentar i gästboken på klotterbloggen , under inläggen eller maila mig på therese.sundqvist@gmail.com.

Naturligtvis kommer den här bloggen att fortsätta precis som förut trots att jag har min klotterblogg. Att skriva ett inlägg på klotterbloggen tar inte direkt någon tid eftersom varje inlägg bara blir en eller två meningar. Så kika in både här och där. Hur ofta klotterbloggen kommer att uppdateras kommer väl att variera beroende på hur ofta jag stöter på kul klotter eller får tips. Blir ganska ofta nu i början för jag har fått en del hjälp av en kompis som samlat lite kul klotter i flera år. Så gå gärna in och titta på den nya bloggen, kommentera klottret och sprid den vidare.

5 kommentarer:

70-tals Per sa...

det var jus koj. Jag skall hålla ögonen öppna på bajamajor och liknande...

Sara sa...

Kul! Jag lovar att jag ska klotterspana!

Molly sa...

Kul! En av mina favoriter är tjuvlyssningarna på www.tjuvlyssnat.se. Kolla in den sidan, om du inte redan har gjort det!

Thérèse sa...

Per - tack , kul om du håller ögonen öppna och rapporterar

Sara - tack , kul om du klotterspanar. Franskt klotter är också välkommet. Gäller alla utlandssvenskar som eventuellt läser , naturligtvis är klotter från hela världen kul att få rapporter om

Molly - tack , jo jag har varit inne och läst på tjuvlyssnat då och då. Håller med dig den är kul.

Nadia sa...

Kul idé! Skall genast ta mig en titt på den nya bloggen.