torsdag, juli 10, 2008

Madrid-video

Jag känner mig lite tråkig med alla youtube-klipp jag lägger upp här. Känns lite fantasilöst. Men det här klippet kunde jag inte missa. Även om det kanske bara är jag och någon enstaka fanatiker som egentligen är intresserad. Efter en seg inledning på 30 sekunder så visas vackra Madrid-bilder till en ganska jobbig bakgrundsmusik. Men bilderna är verkligen fina och får mig att längta tillbaka till den spanska huvudstaden.

8 kommentarer:

AnneliH sa...

Jag hoppas att jag någon gång kommer att åka till Madrid, väldigt vackert.

Thérèse sa...

Annelih - jag tycker absolut du ska åka till Madrid någon gång. En väldigt vacker stad med trevlig atmosfär. Kan du välja så åk vår eller höst då klimatet är som bäst. Kan bli otroligt varmt på sommaren och vintrarna kan vara ganska kalla. Husen är inte alltid heller byggda för att stå emot vinterkylan så att ha 15 grader inomhus är inte ovanligt men kallt

Nadia sa...

Madrid kan man aldrig få för mycket av! :)

Thérèse sa...

Nadia - tänkte att du skulle uppskatta videon. När jag skrev jag och någon enstaka fanatiker hade jag dig och Pumita i tankarna;) Visst blir man sugen på en Madrid-resa när man ser såna här bilder.

Pumita sa...

HAHA, det är faktiskt första gången jag blir kallad fanatiker! Inget ont i det för det stämmer ju! ;) Det var alldeles för länge sedan jag var där. Tack för att du tänkte på oss! :)

P.S. Hmm, tur att det går att stänga av ljudet.

Thérèse sa...

Pumita - fast i det här sammanhanget var det inte något negativt att bli kallad fanatiker. Det var menat som en komplimang. Jag uppskattar att det finns andra som delar min kärlek till Madrid

Pumita sa...

Thérèse, jag förstod precis hur du menade! Ha en trevlig kväll! Nu ska jag slänga mig i soffan läsa klart en bok.

Thérèse sa...

Pumita - jo jag förstod att du skulle ta det på rätt sätt. En bok i soffan låter skönt. Funderar på det själv om jag inte fastnar här framför datorn. Har suttit och ritat , klippt , vikt origami tranor och sånt pyssel med barnen större delen av kvällen.