fredag, maj 04, 2007

illusion

Måste verkligen rekommndera det här inlägget hos Pumans dotter. Lite småläskigt men testa. Många verkar ha sett den förut men för mig var den en nyhet.

15 kommentarer:

barajagjohanna sa...

Visst är det läskigt? Den där skickades runt som mail på jobbet för något år sedan och då var den stor som hela dataskärmen, så alla satt och såg en stor Jesus resten av dagen. :)

Thérèse sa...

Johanna - ha ha ja den är läskig redan när en är så här liten. Tittade på det där sent i går kväll, precis innan ag gick och la mig, så när jag skulle sova såg jag Jesus överallt.

Per sa...

Som vanligt är jag helt borta i sâna här sammanhang. Sâg givetvis inte ett jota. Själva grundfiguren sâg ju ut som ett spöke iofs. Var det det ? Pâminner om dom där 3D mönstren. Sâ skulle man spläppa focus pâ ögonen och se bilden! Nästan aldrig lyckades jag

Thérèse sa...

Per - du ska se Jesus överallt

Per sa...

Vaddå överallt? Inte i den vita pricken, som jag f.ö. inte lyckades frammbringa?

Per sa...

För övrigt, vad är det som är så läskigt med jesus då? Alla skriver ju : gud vad läskigt!

Thérèse sa...

Per - Jesus är väl inte så läskig men det är läskigt att inte bli av med bilden efteråt utan se den överallt hur länge som helst efteråt. Gör några försök , jag tror du fixar det till slut.

barajagjohanna sa...

Per, jag brukar inte heller lyckas att se sånt där - men på den här gjorde jag det. Stirra in i bilden lääänge. Blunda sedan och efter det kan du stirra in i en vit vägg, så kanske du ser...

Pumans dotter sa...

Haha, vad roliga ni är! För övrigt såg inte jag Jesus, hedning som jag är, utan en mörk man. *asg*

Den här måste vara ovanligt lätt eftersom jag inte heller brukar se såna här. Har fått det förklarat för mig att det beror på ett brytningsfel. Kan inte se runt hörnet och tittar inte snett heller, men har det iaf.

barajagjohanna sa...

Puman, det beror alltså på brytningsfel att man normalt inte kan se sånt här? Intressant i så fall, eftersom jag har brytningsfel. :)

Pumans dotter sa...

Vet inte alls hur mycket fakta som låg bakom det påståendet (det var ingen optiker eller ögonläkare), men det var ju lätt för mig att tro på eftersom jag brukar ha svårt för att se sånt här.

Per sa...

jag har astegmatiskt fel. kanske är det därför jag inte kan se såna här grejer? Eller så är jag för djupsinning och har nån frutfattad teori om hur och vad man skall se, kan bara inte spänna av som vanligt folk

Tokyo-Linda sa...

Precis som jag skrev till "Puman" själv testade vi det där när jag gick i grundskolan. Men det är ganska läskigt ;)
Å andra sidan tycker jag att jag är på en rätt schysst basis med Jesus, haha :P

Thérèse sa...

Per, Johanna och Pumans dotter - jag har också hört att man kan ha svårt att se sånt där om man har brytningsfel. Jag vet inte , jag har själv inget synfel och inga problem att se såna där figurer

Thérèse sa...

Linda - det här var faktiskt första gången jag såg den här. Både lite läskigt och lite kul på samma gång. Jag har heller inga problem med Jesus , är väl dock tveksam till om han är en historisk person , tror han hör hemma i sagorna men folk får tro som dom vill. Bara troende inte försöker omvända mig har jag inga problem med dom.