lördag, maj 05, 2007

bloggfråga

Eftersom jag från början kallade min blogg Resor i hela världen är det , det namnet som står när jag pingar adressen på Nyligen. Nu heter ju bloggen Betraktelser från omvärlden men adressen är ju den samma. Jag lyckas inte ändra på nyligen för även om jag skriver in det nya namnet och pingar manuellt vill den kalla min blogg för det gamla namnet. Någon som kan hjälpa mig och förklara hur man ändrar på nyligen så jag pingar rätt namn?

10 kommentarer:

barajagjohanna sa...

På nyligen.se står det "Klicka på varningsskylten bredvid din bloggs namn för att lämna en rapport om du vill ändra på t.ex. URL eller bloggnamn." Jag fattar ingenting av den där sidan. Har pingat min blogg där, men... man borde väl kunna logga in på något sätt för att just kunna ändra sitt bloggnamn exempelvis? Hrm. Jag fattar inte. :/

Pumans dotter sa...

Men om du följer den här länken
http://nyligen.se/pinga.php borde du kunna fylla i vilket bloggnamn som helst (+ den nya adressen i det andra fältet). Funkar inte det? Så gjorde jag när jag bytte bloggnamn för länge sen.

Thérèse sa...

Johanna- jag håller med om att sidan är rörig

Pumans dotter - jag provade men bloggen fick sitt gamla namn bland uppdaterade bloggar

Pumans dotter sa...

Trots att du skriver de nya uppgifterna i fälten? Vad mysko!

barajagjohanna sa...

Nu vet jag!! Pinga din blogg. Sedan kan du gå till startsidan för att se alla senast inlägg, då ser du din blogg där. Klicka då på varningsskylten bredvid ditt bloggnamn. Där kan du rapportera felaktig ping - skriv då där att du har ett nytt bloggnamn, så ska det ändras... Så fattar jag det i alla fall.

becka sa...

Pingandet är ett virus som sprider sig med rekordfart...fast själv pingar jag bara på bloggportalen. Kram på dig hjärtat

Thérèse sa...

Pumans dotter - ja det funkar inte , mysko

Johanna - tack jag ska prova det

Becka - jag har noll koll på bloggportalen , vet att den finns men har alltid bara pingat på nyligen. Kram på dig också hjärtat!

Anna Malaga sa...

Öh, alltsâ, brukar ni pinga? Jag gjorde det bara nâgra gânger, sen tröttnade jag.

Thérèse sa...

Anna - jag börjar faktiskt också tröttna och funderar på att sluta. Jag pingar absolut inte varje gång Folk hittar ju hit ändå

Anonym sa...

Fellow Blogspot blogger, Found a cool new tool for our blogs... www.widgetmate.com It helps get latest news for our keywords directly on to our blog.