måndag, juni 22, 2009

latinamerikansk fest

Jag har varit på Latinamerikansk fest. Det var nog välbehövligt efter en eftermiddag på IKEA. Jag har pratat spanska och dansat salsa. För så där 8-10 år sen kunde jag faktiskt dansa salsa hyfsat, stegen sitter väl kvar men jag har verkligen blivit ringrostig. Borde kanske hitta någon att dansa med då och då eller ta en kurs. Kul var det iallfall. Väldigt kul. Vilken längtan tillbaka till Spanien jag fick. Men egentligen trivs jag här och Spanien ligger nära om man vill åka på besök. tror jag behöver en dos Spanien snart.

3 kommentarer:

Cecilia sa...

Jag förstår att du hade det jättetrevligt på den latinamerikanska festen! Prata spanska och dansa salsa låter ju såå härligt! Varför tar du inte en kurs i salsa (även om du kan en hel del) då får du uppleva lite härliga rytmer igen!

Jag längtar också på sätt och vis tillbaks till Spanien igen även om det inte var så många månader sen vi åkte därifrån. Men den svenska sommaren är förstås så ljuvlig och härlig (när det inte regnar). Och värmen i Spanien då kan bli för mycket. Men i september bär det av igen. Jag upplever det som att livskvalitén är så annorlunda. Folk är öppna och man pratar med andra. I Sverige är det mer instängt och tyst. Och sen är det vinterklimatet förstås ..

Thérèse sa...

Cecilia - Jag har länge funderat på salasakurs , har ju glömt det mesta jag än gång kunde och har aldrig varit särskilt duktig egentligen. Kommer liksom inte till skott. Men kanske till hösten....
Den svenska sommaren som kom tillbaka i söndags är ju helt underbar, innan det hade ganska trist och regnigt och det var lätt att längta bort. Att bo i Spanien på vintern och tillbringa sommaren i Sverige verkar vara helt perfekt men tyvärr inte alltid praktiskt möjligt.

Anonym sa...

Om du gillar att dansa vore det väl en god idé att gå en salsakurs (om det fungerar med dina knän)? Dans är nog en ganska bra motionsform också förutom att det är kul, visst frågade du efter bra motionsformer tidigare?

/Anna S.