måndag, juli 06, 2009

fika med en gammal kompis

Jag har tyvärr varit en sån som har varit dålig på att hålla kontakt med kompisar när jag flyttat. Jag har flyttat ganska mycket. Bott i olika städer i Sverige och utomlands och varit på en del längre resor. Tack vare facebook har jag faktiskt fått kontakt och hör numera av mig regelbundet till en del gamla kompisar jag inte sett på många år. En gammal barndomsvän som liksom jag flyttat mycket hade jag inte träffat på 13-14 år när vi hittade varandra på facebook.

Nu chattar och skriver vi meddelanden till varandra regelbundet. Han bor numera i Dalarna. Jag ska i veckan upp och hälsa på en annan kompis i Dalarna. Kommer då att passera staden där han bor. Så troligen blir det en fika eller lunch i slutet av veckan. Känns märkligt , kul och lite spännande att träffa en gammal kompis efter så många år. Ser verkligen fram emot det och tror det kommer att kännas bra. Ibland kan det ju tyvärr bli så att man upptäcker att man inte har så mycket att säga varandra längre när det gått många år sen man träffats.

Även om det kryllar av fåniga tester och annat på facebook så är det verkligen en guldgruva när man vill hitta gamla kompisar och skaffa sig mer kontakt med bloggkompisar.

4 kommentarer:

Erica sa...

Ja visst är det roligt med Facebook! Det finns en hel del knäppa saker, som quizen, men det där som du skriver om, kontakten, det är kul!

Att både hålla kontakt med gamla och lära känna nya, det är så kul! Tack för att du skickade en förfrågan till mig! Så glad jag blev :-D

Anonym sa...

Vad kul, hoppas att återträffen blir lyckad!
/Anna S.

Thérèse sa...

Vår fika blev jättekul kändes som om dom här åren vi inte setts inte hade funnits , det var precis som förr och vi ska självklart träffas oftare i framtiden

barajagjohanna sa...

Har du vägarna förbi Falun, måntro? Tänkte att det skulle vara trevligt med en fika, men å andra sidan jobbar jag kväll nästa vecka, så jag kan vara lite svår att hitta en tid med... Kul att du ska till Dalarna i alla fall!