fredag, april 18, 2008

Uppsala-bilder

Idag har vi haft ett härligt vårväder och jag har varit på stan en sväng och handlat och fixat lite grejer. Dessutom blev jag bjuden på en väldigt god och spännande lunch på en etiopisk restaurang. Jag tycker det kan vara väldigt spännande att prova mat jag aldrig ätit och det här var dessutom väldigt gott. Jag hann också med en fika och en underbart god kladdkaka med glass. När jag var på väg hem upptäckte jag att kameran låg i väskan så bloggskadad som jag är knäppte jag några Uppsala-bilder.

Nu är tyvärr inte Uppsala så varmt som på den karibiska ön Isla Margarita där jag var för några år sen. Hittade den här och ett antal andra bilder och fick verkligen enorm längtan efter värme. Men förhoppningsvis dröjer inte sommaren alltför länge i år och förhoppningsvis blir den lång, varm och solig. Bilden är tagen på en restaurang på kvällen ungefär vid solnedgången så därför är den lite mörk.

7 kommentarer:

Bandini sa...

Mycket fina bilder!!!

Har varit några gger i Uppsala och tycker att det en fin stad. Måste åka dit oftare om det ör möjligt.

Thérèse sa...

Bandini - tack , ja Uppsala har många fina delar men jag tycker centrum och gågatan är lite tråkigt.

Sara sa...

Härliga vårbilder!!!! Uppsala är en mysig stad, jag tyckte att de tvar jätteroligt att plugga där, även om studentlivet blir lite speciellt, man är lite bortkopplad från den "verkliga världen" med alla nationer och allting!

Thérèse sa...

Sara - ja uppsala är mysigt men som du säger studentlivet är lite speciellt. Staden är ju också så oerhört präglad av alla studenter. Jag lever ju inte direkt något typiskt studentliv eftersom jag har barn och sällan går ut men jag bor i ett område där det bor mycket studenter

Ci sa...

Åh, vilka fina Uppsalabilder!

Ser att det ligger något nytt fik vid Drottninggatan och bron över ån. Det låg inte där sist jag var hemma iallafall... Bor nu i Spanien.

www.grancanariamamman.blogg.se

Thérèse sa...

Ci - ska kolla in din blogg. Det är inget fik utan grillen som ligger där som har en uteservering.

Anonym sa...

Uppsala är bäst på våren!

Bilder av Uppsala kan ses på:
http://uppsalafoto.se/galleri

Länk till uppsalabilder!