fredag, april 04, 2008

facebook - igen

Fick en idé idag att jag skulle ge facebook en ny chans. Tänkte att jag kanske kunde hitta gamla kompisar som bor kvar i stan eller precis som jag har flyttat tillbaka. Fast vet inte riktigt vilka jag ska leta efter. Sidan verkar så rörig också. Skickade ut någon förfrågan om vänner till två bloggkompisar som frågat mig för flera månader sen , en bloggkompis jag bara hittade för jag kollade lite efter bloggkompisar istället.... Samt några till jag redan känner. Dom flesta av mina vänner har dock inte facebook utan verkar ganska negativa till grejen. Jag är nog lite skeptisk men det skulle ju vara kul att hitta gamla vänner och återknyta kontakt. Men vilka ska man leta efter? Har kollat något namn som inte fanns. Möjligen är jag för gammal för att hitta kompisar på facebook. Återstår väl att se om det ger något. Tänkte att jag borde lägga in någon bild på mig innan jag letar folk jag inte sett på år och dag också. Så tycker jag att sidan är rörig och smått obegriplig. Fast det går säkert att sätta sig in i alla funktioner. Får se , jag kanske fastnar eller så tröttnar jag på det med en gång. Men alla bloggkompisar som är sugna på att leta upp mig där får gärna göra det.

4 kommentarer:

Haydee sa...

Facebook var något jag undvek i månader, men när jag väl gav mig och registrerade mig så har jag bara haft nytta av den.
Det tar ett tag att lära sig att använda sig av den, men nu när man vet hur man gör så är det ett jättesmidigt sätt att hålla kontakt med kompisar! Både gamla och nya.
Så, ge den en chans, jag tror absolut inte att du är för gammal för Facebook, men du kanske är ute tidigare än dina jämnåriga? Fast är inte du jätteung?

Sara sa...

Jag fick ditt meddelande! Jag tyckte att facebook var kul i början, men det har en tendens att stjäla tid, och man tröttnar ganska fort pa finesserna... Men lite kul är det. :)

Thérèse sa...

Haydee - jo jag ska försöka ge den en chans. Men som sagt sidan verkar rörig. Får väl sätta mig någon gång och försöka förstå alla funktioner.

Sara - Jag har knappt varit inne där sen jag registrerat mig. Har väl inte riktigt fattat grejen än men jag ska ge det en chans. Blir ofta så att jag fastnar här på bloggen eller på andra bloggar istället för att kolla facebook när jag sitter och slösurfar

Sandbarnet sa...

Facebook!!!

Jag hade en lång diskussion med en väninna i London om användnade av Facebook. Tror till och med att hon skickade en artikel från en av Englands större dagstidningar. Ska se om jag hittar den.

Jag har haft Facebook ett tag mer eller mindre aktivt, men jag kan inte se några dåliga saker som det har medfört (om man bara själv väljer den tid det får ta och de applikationer man vill ha). Däremot fick jag en festinbjudan i lilla Malmö... och vem vet, kanske är jag till och med hemma då : )

Kul att kunna se vad folk sysslar med nu för tiden och hitta nya bekantskaper... men bloggläsande är generellt mer givande : )