fredag, februari 23, 2007

min gamla avlagda blogg

Min gamla avlagda blogg har återuppstått. Jag var lite väl impulsiv och raderade den när jag skulle börja om på ny kula med den här bloggen. Mailade blogger som tog fram den åt mig den med kommentarer och allt. Tack! Jag är jätteglad!

Just nu finns den på den här adressen men jag kommer inte att skriva något mer där.
När jag får tid och orkar ska jag spara den på min hårddisk och ta bort den från nätet.

Säkert kommer jag att återvinna några gamla inlägg och publicera på den här bloggen.
Trots att inte så många har hittat hit är jag nöjd med min nya blogg.
Känns skönt med den nya mer nischade och mindre personliga bloggen. Visserligen kan jag inte lova att jag bara kommer att skriva om resor , jag skriver om det som faller mig in.
Sista tiden blev jag mycket mer personligen än vad jag ville på gamla bloggen. Nu ska jag försöka skriva mindre om mitt privatliv och mer om resor och annat som intresserar mig.

7 kommentarer:

Anna Malaga sa...

Vad bra att det gick!! Den hade ju massor av bra och genomtänkta inlägg och mânga kommentarer.
En sak jag gillade med den, var att man liksom aldrig visste vad du skulle skriva om nästa gâng, och att du ifrâgasatte mycket utan att pracka pâ nâgon dina egna âsiketr.

niklas (fd hans ångest) sa...

KUL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Thérèse sa...

Anna - tack , jo det är kul jag har sparat den nu men den får faktiskt ligga kvar på datorn också

Niklas - ja

Pumans dotter sa...

Vilken tur! Det var det jag trodde. Blogger är inte så dumma iaf... ;)

Thérèse sa...

Pumans dotter - nu blev jag väldigt positivt överraskad av blogger. Kul att ha bloggen kvar. Den är sparad nu med kommentarer och allt , fast den får fortsätta ligga kvar på nätet ändå , iallfall så länge

becka sa...

Fast jag håller inte med dig om att få personer har hittat hit. Tittar man på bloggtoppen ser man att du har många läsare och klättrar på listan för Resebloggar igen. Jag har inte en bråkdel av´din läsarskara men känner mig ändå rätt nöjd:-) (fast det är klart att man vill bli läst av många, och framför allt få kommentarer)

Thérèse sa...

Becka - jag brukar undvika bloggtoppen för det känns lite läskigt om för många läser.... samtidigt vil man ha många läsare... eller iallfall många kommetarer