onsdag, februari 14, 2007

IndienIndien är ett av mina favoritländer. Ett helt fantastiskt land som verkligen har allt. Det är billigt att resa , äta , bo och leva i Indien. Det finns en gammal färgstark kultur och religion och en spännande historia som är ständigt närvarade. I detta enorma land kan man säkert resa ett helt liv och ständigt upptäcka nya saker.Indien kan vara kaotiskt och ett myller av människor , dofter och intryck. Här finns ofantlig rikedom och djup fattigdom och misär. Det är ett land som inte lämnar någon oberörd.
Den indiska maten är fantastisk god och det är ett paradis för vegetarianer.
Jag var i Indien för tre år sen och hoppas att jag snart ska kunna återvända dit. Det inns så otroligt mycket jag skulle vilja se och göra och så många platser jag skulle vilja besöka.


För alla som är intresserade av Indien kan jag tipsa om den suveräna sajten om Indien på svenska. Kan vara ett bra ställe att starta på för den som planerar en resa till Indien

2 kommentarer:

Pumans dotter sa...

Den här sidan är verkligen superbra! (Länkade till dem för inte så länge sedan.) De har ett forum också. En guldgruva för Indien-fantaster!

Thérèse sa...

Pumans dotter- ja visst är den jättebra. Jag är en stor Indien fantast så den finns naturligtvis bland mina bokmärken