onsdag, maj 27, 2009

Sarkozys kärleksförklaring

Hörde om det här klippet på nätet där Nicolas Sarkozy och Carla pussas. Det var när fem läsare från tidningen Femme Actuelle hade låtit fem av deras läsare träffa Carla Bruni-Sarcozy och filmade träffen som presidenten överraskande dök upp , paret pussades och smekte varandras händer. Nicolas Sarkozy säger också till kvinnorna att "visst är hon vacker" om sin fru. Enligt vissa brittiska tidningar var detta pinsamt på gränsen till illamåendeframkallande.

Själv brukar jag skoja en del om det franska presidentparet för dom kan ju onekligen vara lite speciella ibland fast just här håller jag inte med brittiska tidningar. Tvärtom kan jag många gånger tycka att makthavare är lite stela och tråkiga och visar få känslor. När ser man till exempel kungen och Silvia pussas eller hålla varandra i handen? Det var ju inget grovhångel utan bara en liten puss och hon smekte hans hand lite. Sånt är bara trevligt att se och gör en glad tycker jag. Vet inte hur franska medier har reagerat på klippet men det har setts av många på you tube. Smaklöst eller gulligt , döm själva.

2 kommentarer:

Erica sa...

Det är väl bara fint när människor har förmåga att visa vad de känner för varandra. Visst var det inget råhångel det här./ E

Thérèse sa...

Erica - tycker inte heller det där var något att bli upprörd över mest gulligt