lördag, mars 31, 2007

trött

Nu blir det lite mer fulblogg. Jag är trött men behöver hålla mig vaken några timmar till. Får snart besök från Madrid och har lovat att åka ut och möta på Arlanda och bjuda på skjuts hem. Hoppas jag får lite spanska godsaker för besväret. Skulle vilja ha en flaska Ponche för det går inte att köpa här men mitt förråd är inte riktigt slut än. Skulle även vilja ha lite god spansk ost som inte finns här och oliver. Men om jag får något överhuvudtaget vet jag inte. Inte heller hur jag ska kunna hålla mig vaken så att jag kan köra hyfsat säkert till Arlanda. Får väl dricka en kopp kaffe till och äta lite mer glass.

Är less på röran här hemma. Allt är i flyttkartonger eller på golvet. Men det ska bli riktigt skönt att flytta på måndag även om kartong-bärandet inte känns så väldigt lockande. Får väl se det som ett träningspass eller något. Det värsta är att jag är ruskigt otränad. Hade en period då jag yogade och hängde på gym flera gånger i veckan men det känns som längesen nu. Skulle vilja återuppta iallfall yogan för jag är väldigt stel och har problem med knäna och det blev mycket bättre när jag yogade.

5 kommentarer:

Nadia sa...

Fy f-n for flyttningar, lider med dig! Tank pa att det hemska snart ar over!

Pumans dotter sa...

Ja du, jag avundas dig inte! Du kanske behöver ett litet avbrott i packandet och godsaker från Madrid är ju alltid välkomna. :)

Thérèse sa...

Nadia - ja det är inte kul men det är skönt när man väl har flyttat

Pumans dotter - tyvärr blev det inte så mycket godsaker men en trevlig present fick jag iallfall

becka sa...

Har du förresten myntat ordet "fulblogg" själv? Du brukar använda det lite då och då, men jag har aldrig sett det någonannanstans (fan, är det ett ord eller ska det särskrivas, det ser ju hiskeligt långt ut "någonannanstans" haha)
"Fulblogg" är i alla fall ett både bra, roligt och användbart ord, så grattis till dig om det är du som har uppfunnit det:-)

Thérèse sa...

Becka - jag vet inte om jag har läst det någonstans för längsen eller kommit på det själv. Brukar använda det då och då iallafall