lördag, mars 24, 2007

sökord

Kollade just vilka sökord som hade fått folk att hitta hit. Bland annat hade personer som sökt på svenska nakenbad och tokyo turism hamnat här. Ledsen att gör er besvikna för jag har ingen koll på något av det.

Även spanska fraser , böcker om Madrid, Mexiko, kollektivtrafiken i Paris och realism och naturalism i Sverige hade fått några att hamna här. Kan väl heller inte ha gett så mycket att hamna här då.

6 kommentarer:

Pumans dotter sa...

Det är rätt kul att kolla på den statistiken. Mina favoriter är "mayakulturen i Kongo" och "varför lärde sig Henning Mankell portugisiska"! =)

Emma sa...

Hur kollar man det?

Thérèse sa...

Pumans dotter - ha ha ja det är kul. mayakulturen i Kongo var verkligen bra. Jag fattar inte hur någon kan ha hittat hit genom att söka på nakenbad. Det härinlägget måse vara första gången jag överhuvdtaget nämner ordet på min blogg.

Emma -vissa besöksräknare har sån stastik. Jag har en starcounter.com som visar dom små siffrorna under kartan. Klickar man på sifforna kommer man till deras ida , där kan jag logga in och kolla besöksstatistik för bloggen från olika dagar , vilka sidor folk kom hit från (väldigt många verkar ha varit hos Anna i Malaga innan) och vilka ord folk hade googlat på för att komm hit och mycket annat

becka sa...

Jag har länge undrat hur man får reda på vilka sökord som tar folk till ens blogg...LÄR MIG!

becka sa...

Oj nu såg jag att du redan svarat på det...*skäms* Puss puss

Thérèse sa...

Becka - haha , det är lätt att missa. Puss på dig också. Hoppas att allt är bra