onsdag, mars 21, 2007

bilder

Jag har laddat upp bilder jag har tagit på ett konto hos flickr. Sen länkar jag därifrån till bloggen. Det har funkat bra i snart ett års tid men nu har jag fått ett mail att mitt flickr-konto går ut och vill jag förlänga det med ett år kostar det 24.95 dollar. Ingen svindlande summa men det känns ändå onödigt om det finns bra billigare eller helt gratis alternativ.
Är det någon som vet var man kan lägga upp sina bilder på nätet för att sen lägga in dom i bloggen? Helst gratis eller iallafall så billigt som möjligt.

7 kommentarer:

Krokofanten sa...

Jag använder Picasa, eller helt enkelt functionen i Blogger.

Carin sa...

Jag använder också funktionen i Blogger. För att lägga upp bilden på mig själv i profilen, använde jag http://spaces.live.com/. Jag har en mac och fick inte de andra bloggbildprogrammen att fungera.

christel sa...

Jag kör också med Picasaweb som är googles/gmails egen, funkar bra för mig. Picasa funkar även bra för mac, enkelt att bara ladda ner ett plugin till iPhoto.

Thérèse sa...

Åh tack allihopa , då kommer jag också att gå över till Picasa. Känns onödigt att betala för något som jag kan få gratis.

Pumans dotter sa...

Jag började med att lägga in mina Mexiko-kort i flickr i höstas, men tröttnade när det var begränsning på antal kort per månad.

Hur är det med Picasa förresten, finns det reklam på den?

Cliff Hanger sa...

Jag har snubblat på Photobucket (photobucket.com) ibland. Inget jag själv anänder eller vet vad det kostar. Men det kan kanske vara värt att kolla upp.

Thérèse sa...

Pumans dotter - jag håler med dig att begränsningen är irriterande. Att jag valde flick var bara för att jag inte kände till nåt anna. Ska prova picasa nu tänkte jag och då kan jag rapportera om det är reklam eller inte.

Cliff hanger - ja det kan ju vara värt att kolla upp. Tack för tipset