fredag, mars 30, 2007

flytt-gnäll

Nu blir det gnäll. Det är så sjukt tråkigt att flytta , packa och städa. När jag packar , packar mina barn upp för att leka med grejerna. Även om nästan allt är packat får jag ångest hur mycket det är kvar. Skulle gärna vilja ha någon som kom hit och hjälpte mig. Så har jag en massa grejer att slänga men vet inte var jag ska göra av det. Ännu jobbigare blir själva flytten och att packa upp.

Fast jag ska inte gnälla för mycket både jag och barnen ser fram emot att flytta. Det kommer att bli bättre och billigare än här där jag inte riktigt trivs.

Det är jobbigt att flytta men när man väl har flyttat är det jätteskönt.

2 kommentarer:

barajagjohanna sa...

Jag vet, det är sjuuuuukt tråkigt att flyttpacka, flyttstäda, flyttbära och flytta överhuvudtaget. Mest jobbigt, svettigt, humörsvängigt och tråkigt. Men att komma till det nya stället och få fram alla saker brukar vara desto roligare. Kul att ni får komma till Uppsala!

Thérèse sa...

Johanna - ja det är tråkigt men det ska bli kul att flytta och slippa pendla till föreläningar. Jaghopas hitta något extrajobb i Uppsala också och där har jag föräldrar som gärna är barnvakt om jag jobbar kväll , behöver plugga eller annat sånt. Så har jag någon som har lovat att kommaoch laga kött till mina barn...