onsdag, januari 21, 2009

Laos

Jag fick ett mail från en tjej som ska åka till Laos. Hon ville veta allt om landet , vad man måste se och göra , vilka platser som bör besökas , hur är maten , prisnivå och allt annat. Hon skrev att hon tänkte flyga till Bangkok och sen resa med buss till Laos huvudstad Vientiane så förslag på resrutt , stopp på vägen och likande är också välkommen information.

Jag tänkte att någon som läser bloggen kanske kan hjälpa mig. Jag har aldrig varit i Laos och kan inget om landet. Min thailändska kompis har visserligen växt upp precis vid gränsen , hennes mormor är laotier , närmaste stad låg i laos och hon talar lao flytande. Jag frågade henne men fick bara veta att Laos var ett trevligt land , mycket trevligare än Thailand och så gav hon mig en röd sjal från Laos.

Så jag tänkte efterlysa lite tips här. Alla som vet något om Laos får gärna dela med er. Laos är faktiskt ett land jag mycket gärna skulle besöka själv.
Bilden är från Wikipedia och föreställer en buddhastaty i huvudstaden Vientiane

2 kommentarer:

Pumita sa...

Jag kan tyvärr inte hjälpa till med Laos-frågor, har ju aldrig varit i Asien som du vet, men jag har en fotoutmaning till dig hos mig. Hoppas att du antar den! Cuidate, amiga!

Thérèse sa...

Pumita - kikade in på din sida , tänkte lägga upp bild ikväll men det kommer i morgon