lördag, januari 03, 2009

Grattis på treårsdagen - i efterskott

Idag insåg jag att bloggen nyligen fyllde tre år. 28 december skrev jag det här ospännade inlägget på min gamla blogg. Efter att jag i förtid flyttade från Madrid till Sverige så fick bloggen nytt namn och ny adress för nu levde jag inte längre Mitt liv i utlandet. Även om jag fortfarande skriver mycket om Spanien och den spanskspråkiga världen är det inte lika mycket som när jag bodde i Madrid.

Något storslaget firande på bloggens treårsdag hade det knappast blivit och kommer väl inte att bli nu i efterhand heller. Jag är nog mer för stillsamma och enkla nöjen än gala och glamour. Så hade jag firat hade det blivit en extra bulle till kaffe eller något sånt.

Så hoppas jag att jag kommer att fortsätta blogga minst tre år till. Visst kommer det då och då perioder då jag känner mig less på bloggen, saknar bloggidéer och funderar på att sluta men hittills har det alltid gått över. Hoppas det gör det i fortsättningen också. Mest hoppas jag att alla ni som läser och skriver så fina kommentarer fortsätter med det.

5 kommentarer:

Sandbarnet sa...

Grattis på 3-årsdagen, y que cumpla muchos más. : )

Thérèse sa...

Sandbarnet - Gracias, amiga

Nadia sa...

Tre år tycker jag är mycket för en blogg. Jag har ju följt din blogg sedan du bodde i Madridoch hoppas du fortsätter skriva länge till!

Anonym sa...

Grattis på treårsdagen! Hoppas att du vill fortsätta att skriva länge till.
/Anna S.

Thérèse sa...

Nadia - tack , tre år är länge och vissa perioder har jag varit väldigt less och tänkt lägga ner bloggen men efter några dagar kommer alltid suget så det blir säkert tre år till.

Anna - tack , hoppas också det känns kul att fortsätta minst tre år till , just nu känns det kul och har egentligen alltid gjort även om jag har perioder då och då , då bloggen inte känns så rolig eller jag inte riktigt hinner men det brukar alltid gå över