fredag, juli 20, 2007

Varför gå till parken och flyga med en drake när du kan ta ett piller?

Varför betala 100 kronor för att se en film på bio när du kan hyra den på dvd för 20 kronor? Varför betala dyrt för en fin middag på restaurang när du kan köpa en fryst färdigrätt och värma i mikro?

Nu skulle inte det här inlägget handla om varken drakfygning , kul piller , filmer eller mat utan det är bara en dramatisk inledning. Inte heller mina egna ord utan jag citerar Cosmo Kramer i TV-serien Seinfeld.

Istället vill jag skriva om kommentarer. Det händer att folk ber om ursäkt för att dom skriver långa kommentarer. Här behöver absolut ingen göra det. Jag älskar att få kommentarer på mina inlägg och kommentarerna får gärna vara många och långa. Jag har skrivit det förut men upprepar det gärna. Det jag tycker är roligast med att blogga är att diskutera med er som läser här på sidan. Jag är glad för varje kommentar och det skulle inte falla mig in att ta bort någon eller införa regler för hur man får kommentera. Det går utmärkt att kommentera anonymt om man vill det. Inte heller måste man hålla sig till inläggets ämnet utan känner man för att skriva något helt annat är det inga problem. Här är högt i tak så det är bara att skriva om vad ni vill i era kommentarer. Kommentera också gärna på inläggen längre ner i bloggen om ni läst dom och tycker dom är intressantare än det översta inlägget. Jag läser och svarar på alla.

Alla ni som läser här skriver intressanta och roliga saker. Jag har haft förmånen att nästan aldrig få någon elak kommentar. Jag är jätteglad för era kommentarer så fortsätt skriva ofta , långt och mycket. Ni som läser men inte brukar kommentera gör gärna ett undantag och skriv en liten hälsning eller något annat då och då.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Hejsan!
Har läst din blogg och tycker den är väldigt intressant. Du är ärlig och skriver på ett väldigt bra sätt. Många tenderar att skriva så att bara de som berörs dvs de närmsta vännerna förstår vilket är att inte fattat själva poängen med bloggar enligt mig.

Angående det där att komma till en stad och inte känna så många. Ska åka till USA ett år med start den 6 augusti. Kommer inte känna någon men jag är väldigt pepp. Men det finns alltid en rädsla att inte bli accepterad för den jag är o så.
Kämpa på!

Thérèse sa...

Anonym - tack för dina vänliga ord och roligt att du uppskattar bloggen.Sånt blir jag glad av. Faktiskt är det ganska få av mina närmaste vänner som läser bloggen , flera vet inte ens om att den finns så att skriva för dom är liksom meningslöst.

Jag har besök i sommar och det är definitivt mycket trevligt och mindre ensamt.
Lycka till i USA

Carin sa...

Hej Therese! Har inte kommenterat på länge och vill bara skicka en hälsning. Det blir väl lite sommartorka nu, men bloggandet och kommenterandet... jag försöker undvika datorn och då blir ju även sånt lidande. Hoppas du har det bra i alla fall, fina bilder från Uppsala! kram

Thérèse sa...

Carin - tack för hälsningen , lite sommartorka för mig också med bloggande och kommenternade. Såg att du haft det bra på Irland iallfall. Fina bilder

Fatih Nakış sa...

Fatih Nakış