fredag, juli 20, 2007

insomnia

Igår gick jag upp tidigt och i natt har jag inte sovit en enda minut. Inte för att jag gjort något särskilt eller av någon särskild anledning, jag kunde bara inte sova. Idag har jag roat mig med att jobba hela dagen. Jag gör sånt ibland även om jag mest plugga , fast nu är det ju sommar och jag har inget att plugga. Trodde att jag skulle vara helt slut när jag kom hem och bara rasa ner i sängen. Det märkliga är att jag känner mig hur pigg som helst och jag har inte druckit litervis med kaffe, dricker dagens första kopp nu när jag skriver det här klockan åtta på kvällen. Skulle absolut orka vad som helst nu. Även om jag bara tänker vara hemma och ta det lugnt känns det som både en helkväll på byn , komplett med hångel mot bardisk, färgglada drinkar och allt och en löparrunda skulle funka utmärkt. Eller så skulle jag kunna ställa mig och köa vid den nattöppna bokaffären med alla Harry Potter fans och vänta på när nya boken släpps klockan ett i natt. Fast så intresserad av Harry Potter är jag faktiskt inte och jag har flera bra böcker att läsa här hemma. Jag är verkligen förbluffad att jag har kunnat vara vaken så länge utan att känna minsta trötthet. Ska bli intressant och se när tröttheten infinner sig. Har hur som helst planer på att sova i natt.

3 kommentarer:

Pumita sa...

Usch, det låter inget vidare! Dessvärre känner jag igen mig. :( Det är inte helt lätt att varva ner efter en tuff arbets- eller pluggdag. Grejen är väl också att man borde koppla ner sig i tid istället för att sitta här och tjattra. ;)

Sköt om dig och ha en skön helg!

christel sa...

Jobbigt att inte kunna sova, jag har själv vädligt sällan det problemet men låter inte så roligt.

Jag tycker du ska ge dig själv en lagom berusad utekväll och hånga upp någon trevlig grabb på dansgolvet någon dag i sommar ;)

Thérèse sa...

Pumita - du har rätt , man borde varva ner istället för att sitta här och tjattra ... man blir lätt upp i varv om man gör mycket och sen är det ibland svårt att koppla av. Fast jag inbilla mig att det är bättre att fastna här än framför TVn av någon anledning

Christel - jag har det tyvärr då och då , inte kul , fast så här illa brukar det inte vara. Ha ha jag ska väl försöka se till att fixa en sån kväll i sommar ;)