onsdag, september 19, 2007

Ordlös onsdag - Wat Arun BangkokFör att se fler ordlösa kika in här

15 kommentarer:

Boella sa...

Båter ser ut som den är på väg att krypa ut ur bilden och in här i mitt arbetsrum!

Boella sa...

Båter ser ut som den är på väg att krypa ut ur bilden och in här i mitt arbetsrum!

Boella sa...

Oj nu gjorde jag det igen, sorry. Tydligen så går det att trycka iväg två kommentarer... om man är lite för häftig på knapparna.

Guava sa...

Nej men, vad trevligt. I mina krokar ju.

Wat Arun, från floden. Ett av Bangkoks mesta foton förmodar jag.

Åsa sa...

Ett vackert foto, fridfullt och samtidigt spännande.

Fotavtryck i Asien sa...

Bangkok från floden är verkligen mitt Bangkok, skall jag någon gång permanentas i den staden får det gärna bli i ett lyxcondo över stinkande Chao Praya

Thérèse sa...

Boella - du har rätt , båten ser faktiskt ut att vara på väg ut ur bilden. Ingen fara att du lämnade två kommentarer , bättre det än ingen.

Guava - jo , det är nog ett av Bangkoks mesta foton. Ganska mysigt att åka båt på floden i Bangkok ändå fast "alla" ska göra det.

Åsa -tack

Fotavtryck - håller med Bangkok från floden är mysigt även om floden inte är världens renaste

Åsa sa...

Ståtlig byggnad! Det får kyrktornen här hemma att blekna ;)

Mimo sa...

Jag har aldrig varit i Thailand, men skulle gärna vilja åka dit. Min mamma åkte dit för att studera buddism under ett halvår när jag var 18, och hennes berättelser väcker mersmak...

Vad är det för typ av båt som ligger i vattnet?

Thérèse sa...

Åsa - visst är den fin. Grand Palace i Bangkok är också väldigt fint. Att åka en tur på floden är väl en turistfälla men något jag ändå kan rekommendera.

Mimo - Jag har bara varit i Bangkok och ingen annanstans i Thailand. Visst finns mycket fint att se i Bangkok och shoppingen är bra men jag blev inte så väldigt förtjust i staden om jag ska vara ärlig. Vet faktiskt inte vad det är för typ av båt. Kanske någon annan vet.

Pumita sa...

Jättefin bild, Thérèse! Dit vill jag också nån gång. Jag hade gärna klickat bilden lite större, men det verkar inte gå.

Marianne sa...

Lustig färg på vattnet. Det ser nästan fruset ut.

Thérèse sa...

Pumita - jag vet faktiskt inte hur man gör för att bilderna ska gå att klicka på så dom blir större. Borde lära mig för jag uppskattar att göra det på andras bilder

Marianne - nja floden i tropiska Bangkok fryser nog aldrig men den är väldigt smutsig så kanske därför lustig färg på vattnet. Har hört att den är så smutsig att man kan bli sjuk av att bada där

Kent Filppu sa...

Therese: Jag gillade inte Bangkok när jag var där första gången och efter det så har jag alltid gjort så korta stopp där som möjligt.Efter ett besök förra året så ändrade jag helt uppfattning. Antingen har staden förändrats till det bättre, eller så såg jag den från en annan sida. Kanske var det både och. Men Bangkok är definitivt värt en andra chans.

Tyvärr har jag ännu inte tagit någon tur på floden, men nån gång ska det väl bli dags.

Thérèse sa...

Kent - jag tror faktiskt du har rätt för av någon anledning har jag känt att Bangkok är värd en andra chans. Kanske inte prioritet ett för mig att resa dit igen men jag kan absolut tänka mig att göra det.