tisdag, september 25, 2007

Grand Palace

Förra veckan hade jag flera bilder från Bangkok här på bloggen. Bangkok är egentligen inte en stad jag blev särskilt förtjust i men jag har ändå någon känsla av att den förtjänar en andra chans. Fast det är inget ställe jag har högst på listan över platser jag helst skulle vilja åka till. Faktiskt gillade jag Dehli mycket mer än Bangkok , något som ytterst få brukar hålla med om. Fast naturligtvis finns mycket fint att se i Bangkok. Man ska absolut inte missa en tur på floden om man är där. Inte heller bör man missa Grand Palace. Det är säkert en av stadens mest besökta sevärdheter men verkligen jättefint och värt ett besök. Det är ett gigantiskt palats och tempel område nere vid floden där man utan problem kan gå runt en hel dag.

Eftersom jag ännu inte kan lägga ut min bild till ordlös onsdag som jag var ute på min balkong och fotade i eftermiddag tänkte jag lägga in lite bilder från Grand Palace i Bangkok

En annan av Bangkoks mest besökta sevärdheter är den flytande marknaden som ligger lite utanför stan. Jag var inte där när jag var i Bangkok men hittade ändå en bild som jag tänkte ta med. Personligen är jag nog en aning osäker på om den flytande marknaden verkligen är värd ett besök men jag kan ju förstås ha fel.

3 kommentarer:

Bettie sa...

fina bilder! sjalv saknar jag Taiwan lite nar jag ser dem :)

Thérèse sa...

Bettie - ja vissa ställen i Bangkok är otroligt fina. Jag har aldrig varit på Taiwan men skulle gärna åka dit , verkar fint.

christel sa...

Jag gillade också Grand Palace, det är stort, vackert och mäktigt, men man får försöka hitta någon tid när det inte är så mycket andra folk där.
Det finns en rolig skylt precis när man går in till Grand palace om vad man får ha på sig och inte. Den har jag tänkt lägga upp på min blogg någon dag.