söndag, september 27, 2009

Spanska viner

Eftersom det blir mycket Spanien här antar jag att en del av er som kikar in är intresserade av Spanien. Är ni även intersserade av vin så hittade jag en sida på svenska om spanska viner. Har bara kikat på den som hastigast. Gillar själv vin. Särskilt rött. Fast inte bara spanskt.

Här finns sidans Spanska viner.

Jag kan även passa på att säga att jag aldrig fått betalt för att länka något eller blivit uppmanad att länka en sida eller tipsa om något för pengar. Jag har försökt köra lite annonser här men min blogg är inte särskilt välbesökt så några pengar har det ännu inte blivit. Länkar jag något är det för att jag gillar det och jag får inte ett öre för det. Vet inte om ni som läser bryr er om det. Men det är nog ganska få som kan tjäna pengar på sin blogg. Jag kan det inte. Men har heller aldrig tänkt på att kunna dra in en massa pengar på bloggen utan ser det bara som en hobby att skriva här.

4 kommentarer:

Ein Bysbo sa...

Jo, jag gillar dina skriverier om Spanien, spanskan och livet i Spanien. Även Latinamerika är jag intresserad av. Du skriver i lättläst stil och tar upp varierande ämnen. Fortsätt med det. Goood!

johanna sa...

Brukar du göra egen tinto de verano i Sverige? jag har läst någonstans att man kan blanda rödvin med sockerdricka.. men själv tycker jag nog att casera smakar mer som en blandning av sockerdricka och mineralvatten.. tips på hur man gör en bra svensk version? saknar tinton så mycket här i sverige!

johanna sa...

Och just det, har du tips på vilket rödvin som är gott att använda, eller funkar alla sorters rödvin? :)

Thérèse sa...

Ein Bysbo - tack , kommer bli mer Spanien, har lovat skriva om tapas

Johanna - Det är svårt att hitta något som ersätter casera om man vill göra sin egen tinto de verano men jag tycker Seven up fungerar bättre än Sockerdricka